fredag 30 december 2011

Sjätte julklänningen - och matchande barn

Ni trodde julen var slut, men icke! Eller, rättare sagt; NU är julen slut! Årets sista julfirandet igår hos Piff och näst sista hos svärmor i onsdags, med helsvensk respektive helnorsk mat. Och nu var alla barnen med :-) Lyckotrollet och Gollum i matchande flanellskjorta och -tunika (som de fått av Moster och Onkel så klart) och mini-piff i tomtedräkt. Tyvärr var mini-piff inte jätteglad över att sitta hos tigern igår, så det blev inga bilder. Men ni får föreställa er samma nyans på en liten mini-tomte som på min röda klänning :-)

Och röda klänningen - som användes både i onsdags och torsdags - är ingen mindre än Odd Molly Taradiddle i Rouge, den ultimata julklänningen. Och på bilderna där ni skymtar ett par boots kan jag varmt rekommendera dem som wunderbootsen! De har nämligen en smalnande effekt på mina vader, och DET hör inte till vanligheterna. Johnny Bulls är märket och de är köpta på Visko.

8 kommentarer:

VivanDivanGoesFashion sa...

Helt rätt har du i att den klänningen är den optimala julklänningen. Superfin är du och barnen sååå söta. Ni har verkligen legat i med julfirandet:-)

Tack söta du för den fina ljusslingan b t w. Den är sååå fin i trappen och nu slipper vi snubbla:-) Kommer bilder på bloggen senare idag

Kram
/Vivvi

K. sa...

Ojojoj, vilken fantastisk julfirare du är! Låter härligt som bara den. Kram

Runa sa...

Vill önska dig ett GOTT NYTT ÅR!! Du har verkligen gått "all in" i julfirandet...helt rätt...och varit superfin i dina olika klänningar. I Seattle har vi inte så mycket julfeeling, 12 grader varmt, sol och knoppande syrenbuskar (härligt tycker jag som inte gillar snö o vinter!!).Kramar

Odd me sa...

Du är superfin i den! Kram

Unknown sa...

Vad fin du är i Taradiddlen! Och vilka supersöta ungar:) Kram

Mollymera sa...

Jag har oxå Johnnys Bulls boots hemma. Köpte bruna förra hösten och denna hösten blev det ett par svarta. Tänk om de fanns i en lång variant oxå, då skulle det bli ett par till ;-)
Superfin klänning!!Kram!

Unknown sa...

Riktigt julig och fin :-)
Ha en trevlig helg med massor av nyårsmys!

Kram!

Gamla mamman sa...

Vivvi - Så bra du tyckte om slingan!

Katinka - Jag har svårt att göra saker med måtta. Gäller tydligen julfirande också :-)

Runa - Låter inte så dumt med vårkänsla nu! Hoppas du har haft en fin jul bland syrenknopparna och ett riktigt Gott Nytt År!!

Odd me - tack!

Linda - de är väldigt gulliga. Perfekta att låna ibland ;-)

Christina - De är superfina! Blev så glad när jag hittade dem :-) Kanske kommer höga? Primeboots känns så vansinnigt dyra när man kan köpa de här till en bråkdel.

Maria - tack! Hoppas du också får en mysig helg!

Kramar