måndag 15 december 2014

I mitt hjärta...

...ligger just nu varma känslor för vackra vänner på bästa resan ganska överst! Har varit hemma över en månad redan - och julförberedelser har stått i fokus under de sista veckorna - men minnena från resan poppar upp allt som oftast. Med rätta! Efter nästan omänskligt tryck på jobbet blev det äntligen semester, och vilken semester det blev! Jag är hänförd, begeistrad, lycklig, och ord gör den överhuvudtaget inte rättvisa. En bild säger visst mer än tusen ord; så håll till godo; här är första bildserien från Thailand, Kambodja och Laos - livet på stranden; White sand beach på Koh Chang! Med löjligt vackra solnedgångar och löjligt lite folk.3 kommentarer:

Titti08 sa...

Mmmmmm I love Thailand....snart på väg igen......
Trevlig jul önskar Titti

Anonym sa...

Kan du inte berätta lite om hur det går med tandställningen? Har du tagit ut den än? Är själv vuxen med tandställning så jag är lite nyfiken, man känner sig rätt ensam ��

fake rolex sa...

Detta är fake seiko inte den första ingenjörskolvätekula som har producerat, men de kallar det för ”originalet.” Efter fake rolex några år utan att ha täckt en bollingenjör kolvätetid, är jag nu glad att kolla in den nya Ball fake Rolex Engineer Hydrocarbon Original. Referensen DM2118B-SCJ-BK Ball Engineer Hydrocarbon Original är inte bara rolex replica en snygg tid, utan den innehåller också mycket önskvärd teknik, både inifrån och ut. Medan ”Originalet” inte är för rolex kopia dyrt, är det inte en budgettid och förståelse för hur dess värde kommer från kräver lite studier.
Med Hydrocarbon replika klockor Original kan Ball övervinna en av de vanligaste förfrågningarna som konsumenterna har haft, och det är att skapa en urtavla rolex kopior som använder tritiumgasrör för lysande men som har det mer eleganta utseendet som kommer utan att ha en överflöd av små rör på ratten. När det gäller det klockor kopior taktiska, moderna utseendet är tritiumgasrör välkomna. Som sagt, några klockor med gasrör på urtavlan rolex klocka kopia ser "klassiska" ut.