Det här blir perfekt till både byxor och klänningar i höst! Och trots höga klackar var de supersköna att gå i.
Så var det matdags. Sambon: - Vad vill du ha? Tigern: - Spelar ingen roll, bestäm du! Men inte asiatiskt. Och inte nån macka. Och vi måste sitta ute! Ta nåt med god mat. Sambon: - Egon kanske? Tigern: -Egon?! Näää - god mat sa jag. Sambon: - Men bestäm du nåt då istället. Tigern: - Nej, bestäm du, spelar ingen roll för min del! ... Måste skärpa mig, stackars sambon. Ja, ja, vi fick bästa bordet på Hard Rock - och jag tog favoriten, Mac, Chicken & Cheese. Smarrigt och onyttigt med massa ost.
Recept - Tigerns macaroni & cheese
Blanda creme fraish med Tines supernyhet: Jarlsberg terninger i marinade Chili & hvitløk, koka upp (tills osten smälter) och smaka av med salt och peppar. Blanda med kokad skruvpasta, strö över ströbröd / griljermel, lite persilja och lite riven ost. In i ugnen i gratängform i 200 grader, ca 10 min och voila - mac & cheesen är färdig! Servera med t ex grillad kyckling eller lax.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar