lördag 12 februari 2011

Odd Molly Spring 2011 - i provrummet. Ljuvliga Hookup s/s dress

Oj oj oj - här har det provats, testats, bytts, kombinerats och provats på nytt! Sambon tyckte det såg tomt ut i Odd Molly butiken när han kom in, och förstod snart var alla kläderna var - i tigerns provrum! Personalen var tålmodig och jag hade gott om tid, så varför inte passa på? Här kommer lite smakbitar från spring 2011 silkesserien! Hookup s/d dress är den absoluta favoriten! Se mer provning av Odd Molly Spring 2011 här (koftor), här (bomullsplagg) och här (uppsamlingsheat)!


Odd Molly Hookup s/s dress är lika söt i verkligheten som på bild! En 1:a sitter bra men lite stor i byst. Kunde gott haft en 0:a till min A-kupa.


Tältvarning på Odd Molly Hookup ss tunic! Dålig passform och väldigt urringad. Har en 1:a här, men en 0:a hade också blivit för stor och hängig.
Vårens sötaste top - Odd Molly Hookup tank! Sitter väldigt bra och härliga färger och mönster. Provar 1:orEn god 2:a på listan över vårens finaste klänningar - Odd Molly Hookup tank dress! Bandet fram kan knytas i sidorna eller bak om man vill ha lite mer form på den. Sitter ändå bra. Provar 1:or på denna.


Odd Molly Rock-a-fellow silk slip dress är ganska lika sina föregängare både i storlek och form. Söta och användbara, men lite synd att alla har spetskanterna i powder. 1:a precis lagom. Över gudomliga Lovely knit pointell cardigan! Också de i 1, men här kan jag gå ner till 0.


Rock-a-fellow i Lite red blir lite skrikig. Aningen besviken på färgen som är mer orange i verkligheten än på bilderna. Passar inte riktigt till koftorna i Lite red.

12 kommentarer:

MollyB sa...

Åhhh du lyckans ost som har fått prova och vilken fiiiin provning!!

Hookup ss dress ser jätte fin ut och det gläder mig eftersom den är den enda jag har förbokat denna våren...
Men.... Hookup ss tunic!! Den var verkligen stor!! Tält!! Provade du den tunikan som jag provade: Hookup sleeved tunic... Jag tror faktiskt den kunde varit fin på dig även om den var ett tält på mig...

Köpte du något??

Kram.

Hilde sa...

Tack för att du visar så mycket bilder. Ett par plagg ramlade ur min "måste ha lista" nu, vilket ger utrymme för andra och det är inte fel det heller. Hookup tank är nu med i alla fall.
Kram

Billingska Bokhandeln sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lingonberrie sa...

Åh så mycket fint!
Tack för provning, du är ju en fena på att posera..

Ha en fortsatt fin helg!
kram

L8 sa...

Slurp! Håller med dig om vårens finaste topp. Köpte du den?! Vad kostade den. Så vacker så man nästan svimmar!

Gamla mamman sa...

Molly B - känner mig som en lyckans ost :-) Såg på Hookup sleeve tunic och tänkte på det du skrev att den nog passar bättre till små personer, men provade inte. Jag är inte så förtjust i "små-fransar". Men den såg väldigt fin ut annars, så kanske det blir en provning. Ska dit igen imorgon :-)

Köpte allt för mycket - men har lämnat tillbaka lite :-) Hem till Oslo följer det med: Hookup tank, remix blouse, 100 gr lovelove, New jersey tank, LK pointelle och Canna cardigan.

Hilde - bra om mina bilder kan vara till nån nytta! Hookup tank var ljuvlig, den gör du rätt i att ha på listan!

Lingonet - skulle kanske inte kalla mig en fena på att posera (för övrigt bra jag inte tar med ansiktet - har ett fantastiskt komiskt poseringsuttryck :-), men en fena på effektiv OM provning har jag blivit!

L8 - jepp hookup tank är min - tog den i vintage old rose och känner mig sååå nöjd med den (har dock inte svimmat än :-). Kostar 1600. Inte billigt för lite tyg, men ändå ok i jämförelse med annat.

God kväll och stora kramar till er tjejer!

Malin sa...

Så fin!!! Ta den på når vi skal møtes så jeg får se den " live" da! :-) absolutt min favoritt også! Klem m

Gamla mamman sa...

Malin - kul att du tycker den är fin!
Ser fram emot torsdag! Kram

Dr Molly sa...

Vad kul att se din provning! Vet du vilken färg den översta klänningen hookup s/s dress är? Kram

Gamla mamman sa...

Dr Molly - tack det samma, var inom din sent igår också :-) Tror den heter indigo om jag inte minns fel!
Kramar

Dr Molly sa...

undrar om det är ok att jag lånar bilden av dig i ss indigo??? Hojta annars. Länkar givetvis! Kramar

Gamla mamman sa...

Inga problem Dr Molly, bara låna på! Kram