tisdag 15 februari 2011

Odd Molly Spring 2011 - i provrummet IV

Ooops, förlåt, det blev en "i provrummet" till... Ett slags uppsamlings heat. Fick ett uppdrag från mor och var därför tvungen att gå inom OM butiken igen. Attans! ;-)  Övriga provningar hittar du här: Silke, Koftor, Bomull.

Ja du, MollyB, du fick rätt! Jag trodde inte på dig men tänkte det var värt ett försök och nu hänger den i garderoben - Hookup sleeved tunic är ju jättesöt och sitter väldigt bra på oss småttingar! Den gröna var dessutom jättefin i färgen! Så tack för tipset - hade inte provat den utan ditt inlägg och dina kommentarer!

Tror den kan bli fin både som tunika och klänning! Storlek 1 är lagom.Odd Molly Hookup sleeved tunic blir fin till Lovely knit pointelle cardigan!


Canna cardigan i lite powder med guldtrådar är ljuvlig i färgen...
...och passar perfekt till Dareme tank i powder! Storlek 1 lagom, 0 blir nog för smal.
Däremot tycker jag inte att Rock-a-fellow silk slip tunic var någon hit! Ser ut som man tagit på den bakochfram och den drar sig lite märkligt i tyget. (Ni får bortse ifrån att jag har en högst opassande klänning under...)

Cherie blouse var finare där den hängde, tyckte inte riktigt om ringningen som hamnar väldigt högt upp, och mönstret runt ringningen som kunde varit finare
Ärmarna är dock söta, med underbara broderier! Storlek 1 sitter som den ska.
 
Ljuvligt tyg i Hookup ss blouse Chalk, men den assymetriska ringningen passar inte på mig. Ser just assymetriskt ut...

1:an är också lite stor, aningen tältvarning.

Så en otippad vinnare - Orfeo blouse! Fint och kvinnligt snitt med söta broderier. Lätt och skön att ha på sig, en 1:a är lagom.

Söt som den är till ett par jeans (igen, bortse från klänningen jag har under)

Eller med Canna cardigan över!
 
Till sist Roberta blackgoat cardigan. Måste säga att jag tycker föregångaren Tenfold knit är sötare! Men geten är tunnare och mjukare i tyget.

Dock vet jag inte helt vad jag ska tycka om "tofsarna" frampå hela koftan. Är det härifrån namnet kommer?? Känner mig lite getaktig i den :-) Lite svårt att se på bilderna, men de ger koftan ett rufsigt, lurvigt uttryck som jag inte trivdes i.

10 kommentarer:

Frösötös sa...

Jättebra köp och tack snälla för all tid du lagt ner på att fota och lägga upp i bloggen. Helt suveränt!
Kram

Oslotigern sa...

Tack snälla :-) Uppskattar dina kommentarer!

Kram

Hilde sa...

ojoj vad mycket finare kläderna är på dig mot produkt bilderna. Jag säger som Frösötös, tack för att du delar med dig. Nu måste jag gå genom måste ha listan igen:)
Kram

Oslotigern sa...

Ha ha - detta blir dyrt Hilde! Och trångt i garderoben :-) Men du kan pusta ut, nu blir det nog inga mer visningar på ett tag. Tack förresten för dina söta kommentarer!

Klem

VivanDivanGoesFashion sa...

Tack snälla du för dina provningsbilder. Är ju sådana som hjälper en i djungeln vad det är man ska satsa på. Produktbilderna tycker jag ofta är riktigt missvisande ibland bra och ibland dåligt.

Kram
/Vivvi

Oslotigern sa...

Vivvi - ja, produktbilderna är ofta inte alls bra... Blir mer och mer skeptisk till att köpa utan att ha provat. Speciellt färgerna tycker jag skiljer sig från bilderna en del.

Kram!

Jeanette sa...

Ditt köp var klockrent på dig! Gudars vilken härlig färg!!!!
Håller med dig ang. fd Tenfolden, den var snyggare förr.....
Kram

Oslotigern sa...

Jeanette - tack, känner mig nöjd :-) Bra att inte allt är lika snyggt, hade blivit så himla dyrt... ;-)
Kram

MollyB sa...

Hi hi vad kul att jag hade rätt!! ;-)
Den var ju superfin på dig den tunikan som var ett tält på mig!! Bra köp!! Den är du snygg i!!

Kram

Oslotigern sa...

Molly B - ja, du har blick för det här! Lust att bli min personal shopper? ;-) Tack igen!

Kram