söndag 13 februari 2011

Odd Molly Spring 2011 - i provrummet III

Ni som inte är OM freaks - förstår att ni är trötta på mina inlägg, men ni får bara blunda! Här kommer sista i provrummet inlägget från Spring 2011 (om jag inte hittar något mer fint förstås :-). Den här gången är det bomullsplaggen som synas i sömmarna.

Silkesserie-provning här, och koft-provning här. I tillägg ett uppsamlingshit med diverse mollysar här.New jersey tank med de tryckta rosorna är jättefina! Väldigt bra passform; feminint, vackert och tufft! Som vanligt är bomullsplaggen något stora, här provar jag 0:or.

Lovely knit pointell cardigan är fin-fin till!


100 gr Lovelove tank i lite red. Precis som tidigare, ganska stora i storleken så här måste jag ha en 0:a. Samma färg som LK pointelle vintage rouge.
Det här hade jag tro på men var ingen hit. Den ser mest ut som en tråkig t-shirt... Annars ok längd och vidd på 110 gr ctn jersey tank. Skönt att den inte är lika tight som 100 gr Lovelove
Remix blouse återkommer i härliga vårfärger! Finns både i knallfärger och i pasteller. Samma passform och storlekar som tidigare. Mycket vidd i modellen och ganska korta, så det är snyggt att ha något under. Provar 1:or här, men kan också ha 0:or. Dock blir de då ganska trånga i ärmarna.

4 kommentarer:

Josanne sa...

Tack för fina provningar! Hade missat så jag läste ikapp nu. Sidenplaggen ser ganska slurpiga ut. :o) Kram!

Fanny sa...

Vad roligt att se "riktiga" provbilder och vilken bra blogg du har!
Är lite nyfiken på LK i vintage rose för den har jag redan beställt. Var den fin? Ser ju väldigt söt ut i alla fall.

Caroline sa...

TACK för den rejäla provningen! Nu är jag övertygad om att jag ska ha en New jersey tank :) Brukar du ha storlek 1 i de flesta odd molly-kläderna? Jag brukar det nämligen så jag blir lite fundersam om en 0:a eller 1:a bör flytta in. Ha en bra dag!

Oslotigern sa...

Josanne - det var MYCKET som var slurpigt, farligt slurpigt! En del av det slank ner i resväskan :-)

Fanny - Tack! Vet inte riktigt vilken färg du menar, men alla jag såg var fina, så det blir säkert bra!

Caroline - New jersey är jättesöt och sitter som en smäck! Jag pendlar lite mellan 0 och 1. Tar 0:or pga att jag är så kort i överkroppen, har liten byst och 1:or ibland blir för urringade. Men 0:orna blir ibland för smala. Ursäkta att jag frågar - men hur lång är du? Och vilken BH storlek har du? Själv är jag 157 och har BH 75A. En bra dag till dig också!

Kram till er söta tjejer!