Startade lördagen med en romantisk frukost bestående av amerikanska pannkakor och bacon hemma med Sambon. Skönt att flyget inte gick förran 14.
Så blev det en smörgåstårta på Seafood bar på Gardermoen. Inte så god som den brukar – seg och alldeles för fet i konsistensen – men räkorna på toppen var som vanlig jättegoda. Och S tog en varm skaldjurssallad med tonfisk, pilgrimsmusslor, scampi ect som var fantastisk.
Därefter en kycklingpanini på flyget som delades med Bull. Och när vi insåg att S och G satt och fikade var vi tvungna att göra detsamma – beställde in en nachos med salsa (smakfullt) och en Delicato biskvi med daim-bitar (väldigt gott).
När vi kom till Riaden fick vi myntate och små snacksbitar, och sen var det dags för första middagen. Och wow så gott det var! Salladsbuffé - fast på bordet – av diverse inlagda grönsaker som förrätt, kycklinggryta (Tanjine) med citron som huvudrätt och en spröd mördegsskapelse med kräm och mandel som efterrätt. Till mintteet fick några småkakor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar