Recept Pestoppizza
PestoRødløk
Pinjekärnor (behöver inte rostas i förväg)
Norsk spekeskinka
Brieost i tunna skivor
Ringla över olivolja
Toppa med ruccola efter gräddning
Recept Potatispizza
4 potatisar, fast sortOlivolja
200g Pancetta
100-150g Taleggio (eller annan mild blåmögelost)
50g Riven parmesan
2 tsk Hakkad rosmarin
salt och peppar
Steg 1) Koka potetisen mör i lättsaltat vatten. Låt de rinna av och skär dem i tunna skivor
Steg 2) Fördela potatisskivorna på pizzabotten i ett tunnt lager (kan gärna täcka hela botten) och ringla lite god olivolja över. Grädda i ugn i ca 15 min.
Steg 3) Ta ut pizzan ur ugnen och fördela pancetta skuren i tärningar, ost, rosmarin, salt, peppar och lite olivolja på toppen. Grädda i ytterligare ca 8 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar