fredag 3 december 2010

Pizza på Åpent Bakeri

Onsdag till söndag ställer Åpent Bakeri på Sandaker / Torshov om till pizzeria när det mest är smulor kvar av scones och muffins. Från 16 - 21 serveras rykande färska och heta pizzor med spännande fyllnings- och ostkombinationer. Caféprägeln är halvvägs undangömd med hjälp av vita dukar och bordslyktor. Riktigt mysigt blir det dock inte, då lokalen förblir ganska öppen och är inte så intim så många andra restauranger. Dessutom är det kylslaget i lokalen - det drar in ordentligt genom fönstrena på långsidan.

Pizzorna är fantastiska med spröd och saftig botten, men det går inte att be om ens minsta justering av topping - något som hade gjort servicen bättre. Ett område där det också för övrigt finns förbättringspotential. Annars är det bra urval av både pizzor och vin. I tillägg billiga desserter! Priserna för pizzorna är normala Oslo-priser, 150-160 kr, men desserterna kommar man billigt undan med - runt 45 kr. Plus för "riktig" varm choklad.

Allt i allt en bra upplevelse och fantastisk pizza, men minus för service och något omysig och kall lokal.






Inga kommentarer: