fredag 11 mars 2011

Hur dum får man va....

Skulle öppna en ny burk dagkräm... Öppnar ytter-pappasken, tar ut den nya burken, sätter den gamla tomma burken i asken och går till köket och kastar den. Tror jag. När jag skulle ha krämen imorse står det en pappask med en gammal tom burk i badrumsskåpet... Ni kan ju gissa var den nya burken var! Ibland har jag verkligen inte huvudet med mig. Skyller på hektisk period på jobbet!


11 kommentarer:

Tindy sa...

ha ha ha ha OJ vad jag känner igen mej..stackars dej :)
Jag köpte fel creme sist..å de kostar ju en del såklart att jag hade rivit av plast å öppnat burken INNAN jag storögt kollade på texten å kunde inte i mitt liv fatta att jag inte sett att det var feeeeeel creme...
KRAM!!

Lingonberrie sa...

Neeej. Men fick du tillbaka krämen?
Så duuumt.

Men det dummaste jag gjort var att förväxla tandkrämstuben med idominsalvan. Blä vad den var äcklig...brrr. haha.

Kramar till Tigern!

Jeanette sa...

En till som känner igen sig. Händer att man gör en blunder lite då och då.

Igår skulle jag köpa tvättmedel Colour men hem kommer jag med 2 paket tvättmedel för vit tvätt.

Jeanette sa...

Åh när jag läste Lingons kommentar kom jag på när jag tog med mig mat till jobbet. Hade en köttbit kvar sen kvällen innan och hade potatisgratäng i frysen som jag tog med mig. Värmde det och började äta.....det blev kött med äpplepaj!!!

Anne sa...

Nej din stackare! Hade ni hunnit slänga soporna?
Tröstkramar

MollyB sa...

Nej åh nej... Vad hände?? Hittade du den igen??

Kram,

Hilde sa...

Men nej... hittade du den?

Måste skratta lite åt stackars Jeanette som åt kött med äpplepaj:)
Kram

Gamla mamman sa...

Så omtänksamma och härliga ni är damer! Tack för fler goda skratt :-) Äppelpaj med kött eller idomin till tänderna låter inte så gott! Kom just på att jag förväxlade en hårmousse med en ansiktsmousse /rengöring en gång - det var lagom roligt att kleta hårskum i ögonen ;-)

Till min lättnad låg den kvar i soporna och dessutom sopsorterar vi så det var inte massa äckliga matrester på den. Slutet gott, allting gott!

Kramar till er alla!

Dr Molly sa...

ha ha ha ja gud vad jag känner igen mig. Här brukar det också bli telefoner i kylen, mat i tvättkorgen och smutstvätt i väskan... Brukar dock stanna upp när det har blivit allt för mycket virrande och se det som ett tecken att sakta ner. Vill inte att det slutar med att man glömmer barnen i affären... KRAMAR

VivanDivanGoesFashion sa...

Du är inte ensam, jag blir bara snurrigare och snurrigare för varje dag. Som att gå och leta efter mössan och man har den redan på sig, skriva en nota eller påminnelselapp och sedan glömma den på bordet 5 sek senare mm mm. Undrar om det är åldern :-)

Tur att du hittade den i a f

Kram
/Vivvi

Gamla mamman sa...

Dr Molly - Ha ha, nej, när man glömmer barnen i affären har man kanske gått för långt! Skönt det finns fler virrpannor än mig :-)
Kram!

Vivvi - Ha ha, det där med mössan och lapparna känner jag VERKLIGEN igen mig i :-) Hoppas inte det blir värre med åldern, men det kan ju verka så... Måste berätta vad pappa gjorde för ett tag sen: Han ringde till min bror på mobil och efter en stund in i samtalet sa ha: "men var har jag lagt min mobil! Den brukar vara på skrivbordet!" Brorsan trodde först han skojade och brast sen ut i gapskratt :-D
Kramar