Recept Oles torskgratäng
4 personer600 gr torskfilé - gärna Findus gourmettorsk om du inte hittar färsk
4 dl lätt creme fraiche
3 dl riven parmesanost
2-3 msk dijonsenap
1-2 pressande vitlöksklyftor
2 msk hackad persilja
1/2 dl grovhackade valnötter
Salt & peppar
Lägg de tinade torskfiléerna i en smörad ugnssäker form. Blanda ihop creme fraiche, parmesan, senap, vitlök och persilja. Smaka av med salt & peppar. Bred creme fraich röran över fisken. Strö över valnötterna. Gratinera i mitten av ugnen på 200 grader i ca 25 minuter. Servera med ris och grönsaker.
4 kommentarer:
Fisken ser ju riktigt smarrig ut!
Saraband: jag har en 2 på mig och en sprillans ny 1 till salu på Tradera ;)
Kram
Den ÄR smarrig, mums :-) Ska ta en titt på Tradera!
Kram
Låter mumsmums!
Lingon - ja, den är mumsmums helt klart! Bra fiskalternativ.
Kram från Oslo
Skicka en kommentar