måndag 25 april 2011

Odd Molly Antidote tank

Den här har jag fått ögonen på, men hittar den inte live i Oslo. Nån som har provat och vet hur den är i storlek? Tycker den ser stor, vid och urringad ut men bilderna kan ju ljuga.

7 kommentarer:

Lingonberrie sa...

Jaaaa Tigern är tillbaka!

Jag har sett den i butik med inte provat. Tycket att den såg liten och nätt ut och kuporna är fodrade dubbelt på något sätt så den är inte genomskinlig alls utan nästan lite vadderad upptill. Skulle tro att om man är småbystad går den nog att ha utan behå.

Men den ska nog provas..:-)
kramar och välkommen tillbaka till Norge

Jeanette sa...

Hämtade ut min i vita idag. Besviken....stämmer inte överens med produktbilden. :( Ingen spets nertill vilket var den största anledningen till att jag köpte den. Sen var det något mer men provade det bara i all hast innan så jag får nog ta och göra det igen. Men det blir retur. Den har precis kommit ut i affärerna så jag hoppas du hittar den snart i någon affär nära dig.
Hoppas du haft en härlig påsk. Jag har varit totalt off från datorvärlden = härligt faktiskt.
Kram

Gamla mamman sa...

Lingon - ja nu blir det tusentals av tigerinlägg igen :-) Tack för välkomnandet! Ska ut och leta igen, låter ju lovande!

Jeanette - Påsken har varit super; skönt att vara avskärmad ett tag! Jag klarade det inte helt, men ganska bra. Så synd med linnet! Och så konstigt att spetsen var borta! Ska ut på jakt igen, så får vi se.

Kramar till er båda sötingar!

Hilde sa...

Jag har faktisk ingen aning, men nu är jag glad jag läste det Jeanette skriver här ovan. Ingen spets nertill, vad är kvar då?
Kul att du är tillbaka:)
Kram

Gamla mamman sa...

Eller hur - om spetsen är borta kunde man ju lika gärna köpt ett linne på HM för 49,50 :-) Kul att vara tillbaka och tack för kommentaren! :-)

Kram

Jeanette sa...

Det är ett annat tyg. Ska ta och fota mitt innan jag skickar tillbaka.

Gamla mamman sa...

Toppen om du kan göra det Jeanette!!
Kram