torsdag 7 april 2011

Odd Molly Combo - Liebling blouse, Tenfold knit

Älsklingen fick vara med idag igen, tycker verkligen färgen är jättehärlig, trots att jag inte är nån rosa tiger. Blev aningen mörkt med mörka jeans och svarta stövlar, men spetslinnet från Indiska lyser upp lite och tar upp färgen i broderierna. När det blev lite kallt slängde jag över Tenfold knit i chalk. Gissa om jag hittade ett armband i smyckes-asken som matchade perfekt? Ja, det gjorde jag :-)






12 kommentarer:

Anne sa...

Liebling är en raring! Jag "vågar" inte prova för jag har härjat på lite för mycket eller.....
Kram

ELLE sa...

Sååå snyggt! Gillar verkligen den rosa tonen och passformen! Och vilket fint linne från Indiska? Har du köpt den nu eller?
Elle

Unknown sa...

Åhh nice!

Lecka sa...

Den blusen är såå grann! Kram

MollyB sa...

Älskar Liebling och nu fick jag lust att använda min!! Så snygg den är på dig...
Tyvärr så måste jag sy min innan jag kan använda den, det var en av sömmarna på bröstet som var dåligt sydda... Som vi alla vet är Odd Molly inte kända för superbra kvalitet :-(
Men fin är den....

Kram,

Unknown sa...

Skitsnyggt! Kram

Gamla mamman sa...

Frösötös - Ha ha, härja lite till du :-)

Elle - behaglig rosa, inte rosa-rosa, så jag trivs bra i den! Linnet är från förra våren. Har använt det jättemycket så ta en titt på Indiska, finns säkert liknande i år.

Hoffsan - Tror kanske det är favoritblusen i vår!

Odd and me - Grann, det är ett bra ord! Länge sen jag använde det, det ska jag börja med!

MollyB - så synd att den måste sys om! Har inte märkt så mycket till dålig kvalitet, och tur är väl det, för jag är verkligen värdelös på att sy! Glädjer mig till att se den på dig med :-)

Linda - Tack för det snygging!

Stor kram till er alla!

mammaicity sa...

Härligt- du lyckas odd mollymaximera utan att se plottrig ut! Jättesnyggt! O grattis till vackra jackan! Tyvärr alltför dyr för mig...men så fin ! Kram

Gamla mamman sa...

Tack för dina fina kommentarer :-) Jackan landade till slut på ca 2000. Det är ju jättemycket pengar, men ändå ok för en jacka som jag tror blir väldigt användbar.

Kram och god natt!

Anonym sa...

my name is Erika and I live in Switzerland. I write to you in e special case.... I desperately sarch the odd molly Tenfor knit in chalk the one I swa at your blogg. Unfortunately I speak your language so I hope you will understand english.
Are you planing to sell the Odd Molly knit ??

Please let me know if there a chance to buy the knit from you.

I hoppe to hear from you and best wishes to you

Gamla mamman sa...

Hello Erika! I like my Tenfold in chalk alot, so not for sale at the moment unfortunately. Hope you'll find it somewhere else! Good luck!
Have a nice evening :-)

Anonym sa...

It's It's a great pity for my but I realy understand you.... If you ever change your mind, don't hesitat to contact me.. :o))(erika.winkler@bluemail.ch)!!!
Have a nice weekend