onsdag 10 augusti 2011

Romantiskt överkast

Det här överkastet och kuddfodralen blev jag förälskad i sist vi var i Sverige (ovanligt), och nu är de här i tigerhemmet i Oslo. Snälla mammans sommarpresent :-) Ja, jag är bortskämd (om nån tvivlar på att jag vet det), men å vad glad jag blev! Sambon jublade kanske inte riktigt lika högt, men har accepterat ;-) De målade zinkkrukorna fick flytta från köket och nallarna blev överförtjusta över både överkast, kuddar och krukor. Flickigt sovrum? Nejdå, bara übermodernt shabby chict. Och det är ju inte bara rosa.

PS - nån som har bra förslag på hur man viker överkastet snyggt? Det är småblommigt, ensmönstrat på andra sidan och jag vill gärna att det ska synas lite, och jag vill inte täcka hela sängen. Inte riktigt nöjd som det är nu.

PS 2 - så här ser det inte ut större delen av dagarna... Det är dock ganska snyggt på golvet också :-)


4 kommentarer:

Linda G sa...

Herregud vilken välbäddad säng! Sånt existerar inte här! Prio ett är att få sig själv och odågorna ur huset i tid. Hinner jag slänger jag ihop täckena lite fint;) Kram

Oslotigern sa...

Jag brukar bädda när jag kommer hem. Om jag orkar. Det här var ett uppbäddat kort för att visa överkastet. Och sambon har gett klara besked - ska du ha det får du bädda själv :-)

Kram kram

Hilde sa...

Så där snyggt har inte våran säng varit bäddat på över 7 år:) Överkastet är helt i min stil, jättesnyggt. Själv har jag mina överkast i sofforna, lite lättare att tvätta bort smutsiga katt tassar då.
Kram

Oslotigern sa...

Inte vår heller tror jag, men nu när man har ett sånt fint överkast måste vi ju :-)

Kram kram