lördag 10 september 2011

Wigwam på höstpromenad

Härligt härligt väder! Och jag mår bra igen :-) Ännu en ensam-shoot på offentlig plats. Undrar om någon som bor i husen såg mig... Skinnjackan åkte snabbt av och jag skulle gärna flängt av strumpbyxorna och stövlarna också. Men kanske lika bra det inte gick - jag tar alltid av mig för mycket kläder, blir småkall och förkyld. Ha en fin-fin dag i solen!







8 kommentarer:

Improve my days sa...

So beautiful! Your outfit and also the landscape :)
Hugs

Lingonberrie sa...

Fin du är idag och vilka söta hus och vackra miljöer...
Hur tar du bilderna på dig själv, har du stativ??
Ser ut som en underbar höstdag!

Kramar

Hilde sa...

Vilka underbara bilder! Skitsnygga! Vad är det för legging/strumpbyxor du har på dig?
Kram

Karen sa...

Wigwam in the velvet color is my absolute favorite. I regret that I did not keep this color for myself. I am envious to see you strolling down such a nice street on a beautiful Autumn day.
Enjoy the weekend!
Kram,
Karen XOXO

Unknown sa...

Kanonfint, både du och din omgivning såklart. =)

Hoppas helgen fortsätter lika fint!


Kraaaaaaaaaam,
Maria/Javabönan

Anne sa...

Ahh vi har haft lika ljuvligt väder i dag och jag har varit ute amssor och dessutom slutfört ett projekt jag grunnat på och det blev lysande :))
Kram

Odd me sa...

Vad snygg Wigwamen är i den färgen! Ett spanprojekt :) Är också nyfiken på hur du fotar! Stativ? Här är det mulet och småregnigt men varmt så skinnjackan åkte av här med. Kram

Gamla mamman sa...

Tack för kommentarerna tjejer! Har fotat i Telthusbacken - med automatkameran (som jag har tappat i backen och som är helt skev undertill) som jag ställer upp där den hamnar i lagom höjd. Det här var på en röd plastkon :-) Man tager vad man haver med andra ord :-)

Hilde - fick dem nu när jag fyllde år. Är Vogue ulltights i svart. Vet tyvärr inte var de är köpta, men jag kan fråga om du vill!

Kramar på er!