söndag 29 juli 2012

Painkiller long cardigan

Invigning av fyndet. Fast det var fel dag att använda den på. Sommaren håller greppet och det blev alldeles för varmt. Men jag är supernöjd; det här blir både ytter- och innerplagg! Smidigare och bättre passform än Grandmas tycker jag, och mer användbar. Det är en 0:a och den är aningen stor i storlek, ungefär som resten av koftorna. Combon består av capribyxor och linne från by Ti Mo.






6 kommentarer:

Fengxumamma sa...

Åh den passar dig superbra, fina färger till dig!

Nu ska väl snart din lilla kisse flytta hem?

Kramar

Anne sa...

Bra fynd det där :) Skulle inte ha något emot att ha en men det är för trångt i Rosgarderoben haha. Disktrasan köpte jag i den där lilla butiken ute i Gustavsberg. Hittar jag den pånärmare håll ska du givetvis få en!
Kram

Anonym sa...

Hei
Den kledde deg veldig godt i fragene. Jeg kunne jo ikke la være å ta meg en tur med i butikken etter at du skrev at de hadde 70% , så nå har vi like jakker :-) jeg fikk samtidig kjøpt meg OM silke kjole og en Colbert så jeg svevde ut av butikken følte jeg. Gøy med salg :-)

Klem Barbro

Gamla mamman sa...

Tack! Kissen kommer till Oslo på söndag - å vad roligt det ska bli!!

Kram

Gamla mamman sa...

Reaberöm från fynddrottningen är inte fy skam! ;-) Vad gullig du är, men tänk inte på disktrasan!! Tyckte bara den var väldigt söt, men klarar mig fint utan :-)

Kram!

Gamla mamman sa...

Takk! Ha ha, så gøy du fant noe du med! Man blir litt lettere av OM-salg :-)

Klem