lördag 15 september 2012

Easygoing

Ännu en riktigt fin septemberdag, och kärleken till Oslo frodas. Matstreif med HAJJ - utan A som var förkyld - Piff, mini-piff och Soffipropp (och ca resten av Oslos befolkning). Kom hem med full mage och nåt kilo Salmalax :-)

Easygoing short dress och Mexicana bootsen var perfekt sällskap under hela dagen. Den bruna skinnjackan och scarfen åkte av och på. I solen var det sommarvärme, i skuggan och vinden utanför området var det höst.









6 kommentarer:

Hilde sa...

Vad snygg Easygoing är i färgen ruby. Roligt att höra att du njuter.
Kram

Flippis sa...

Gillar också den i Ruby och bliderna från gårdagen är jättefina, ser verkligen ut som en lyckad kväll. Och himmeln...så vacker! Klem

Anonym sa...

Ja, visst var det sjukt mycket folk. Jag satte mig ner tillslut och bara ville vara hemma, för det gick inte att gå med barnvagn och se på saker. Jag hade nog nästan inte klarat av att gå ensam heller. Men några bilder blev det. :)

Gamla mamman sa...

Färgen är nog min favoritfärg på hösten!
Kram

Gamla mamman sa...

Himmelen och ljuset var alldeles speciellt! Det blev mörkt alldeles för fort, men kunde knappt ta ögonen från de där gulrosa molnen
Kram!

Gamla mamman sa...

Vi gav också upp med barnvagnarna, och turades om att titta lite istället. Men nästa gång ska jag gå dit på fredakvällen istället :-) Såg dina bilder, jättefina!