tisdag 25 september 2012

Rosa ull

Jo, lite insnöad på rååååååsa kan det se ut som... Och igår var det full ull som gällde, brrr vad kallt det har blivit! Odd Molly-rekord blev det också - 5 st på en gång (om man räknar vantarna som två...) Underst en Wunder underdress (den rååååååsa), så Feeling short dress i Dark rååååååsa. I halsen Print woven scarf i powder med råååååsa mönster och på händerna Jaquard mitten i råååååsa. På fötterna Mexicana bootsen (som borde haft rååååååsa blommor) och ytterst en skinnjacka från G-star.









14 kommentarer:

Flippis sa...

Rååååsa får man inte för mycket av, så är det bara. Mkt snyggt! Kram

Angelin sa...

Så lekkert!
Klem

Anonym sa...

Härliga kläder. En fråga bara... är inte Odd Molly ett ganska dyrt märke? Om man jämför med t. ex Vero Moda, Gina Tricot och H&M. Det är ju ingen designer som gjort de kläderna, men för att kunna ha en garderob med endast (typ) Odd Molly så kostar det lite mer? Jag antar att kvaliteten är strålande och att man verkligen får vad man betalar för, undrade mest i vilken prisklass man måste lägga sig för att ha råd med lite fina saker? :)

Hilde sa...

Du är hur snygg som helst i rååsa:)
Kram

Lillis goes Odd sa...

Härlig färg att lysa upp höstmörkret med!
Är klänningen sticksig?
Kram!

Gamla mamman sa...

Just precis! ;-)
Kram!

Gamla mamman sa...

Tack söta :-)
Kram

Gamla mamman sa...

Jo, det är alldeles för dyrt... Men samtidigt sparar man in allt man annars lägger på just kedjebutikerna. Och så köper i alla fall jag nästan inget till fullpris i Norge. Bättre handla i Sverige, USA och på rea!

Gamla mamman sa...

Tack, tack, har blivit en riktigt rosa liten gris ;-)
Kram!

Gamla mamman sa...

Jag är inte känslig för sticksig ull, men den är nog lite sticksig tyvärr. Inget för de känsliga alltså! Men man kan väl ha nåt under också eventuellt.

Kram!

Fiona sa...

Sååå snyggt! Mer råååsa snygging!
Kram

mamma sa...

Du är sååååå söööööt i allt det råååååsa.

Kram kram

Helen sa...

Jättesnyggt! Får kanske tänka om i fråga om den tunikan. Det är bara frågan hur mitt arsle - som är något större än ditt - ser ut i den...

Gamla mamman sa...

Mer råååååsa ska det bli :-) Helen, mitt arsle är inte direkt det minsta, så det går säkert helt fint!

Kram kram