tisdag 6 november 2012

Advents- och julrepertoar

Då har vi börjat sjunga advents- och julsånger inför vinterns konserter och högmässor. Passade bra nu när Oslo är vintervitt och gav förstås ännu mer julstämning. Det känns lite tidigt, men å andra sidan kan det inte bli för mycket jul så det gäller att suga länge på karamellen. För er i Oslo - missa inte luciakonserterna den 13:e december som nu säljs på billettservice.no.

Innuti tigern härjar - förutom jultonerna - en förkylning med ordentligt halskli. Typiskt efter semester i sommarvärmen. Utanpå blev det lite gammalt och lite nytt; Wigwam dress, Angora hoodly knit och de nya stövlarna från El naturalista.







9 kommentarer:

Flippis sa...

oj, oj, oj här har det hänt grejor. Snö! Ser härligt ut och det är bara att gilla läget om det nu kommer redan. Golvet blev jättebra, jag har alltid önskat mig ljusa, helst vita golv i Buren, men det är en hyreslägenhet, så det får vara som det är. Hoppas du inte blir värre förkyld, Klem från ett skåne med riktigt skitväder, regn på tvären och halv storm

Lingonberrie sa...

Krya på sig tigern och utfitten är supersnygg.
kram!

Anonym sa...

Så FLOT dit sæt er - FEDE støvler men passer ikke til snevejr allerede.:-)))

Klem fra Danmark
Charlotte

Nena sa...

Snö??!! Här är det regn och dis!
Men jag har ju fått min dos av julstämning ikväll. Hihi, och vi har redan övat julsånger i över en månad! I helgen ska vi spela in hela 5 jul- och nyårsgudstjänster för SVT!
Kram

OddStyle.dk sa...

Flotte farver du har på idag :-) Jaaa sne håber det kommer til DK elsker snevejr og en ridetur i skoven på min Islandske hest :-) Rigtig dejlig dag
Kram Tina

dianasdrömmar sa...

Underbar kombo, snö vad mysigt här är det bara regn och skask kram Diana

Helen sa...

Vilka coola stövlar!
Hellre snö än skånsk vinter; som Flipploppan så riktigt beskriver som regn på tvären.

mamma sa...

Du är jättefin, häftiga stövlar.

Kram

Fiona sa...

Snygg hela du och stövlarna är ju helt fantastiska!
Kram