söndag 25 november 2012

Matte är hopplös

Hej alla! Vet ni, Berit och jag har fått en avååård. En snäll tant som heter Flippfloppan (jo, matte säger att hon heter så, jäkla konstigt namn... värre än Elon tycker jag) har nominerat oss. Himla tur att vi får blogga ibland, för matte skulle ju inte klara några avååårder själv!

Hon är hopplös på annat också, matte. Idag gick hon upp jättetidigt för att gå ut i snålblåsten och ta kort... Sen när hon kom hem började hon plocka fram massa julsaker (i november!!). Har fått en röd pappersstjärna i köket. Ser ju inte klokt ut... Och varför ska den hänga så långt upp? Kan ju inte leka med den då! När vi trodde att allt var lugnt ringde det på dörren och en eller annan Piff med familj stövlade in. Hade väl gått bra med den där Piff, som var söt och bar mig lite, men han mini-Piff var ju direkt livsfarlig! Jag rymde upp i klätterträdet, men tror ni inte att han den lite större karlsloken lyfte upp mini-Piff så han kunde kladda på oss ändå. Bäst att ila iväg till matrummet och gömma mig bland all bråte matte har där.

Nu är matte i full fart med fler pappersstjärnor och lysande saker och annat trams. Berit sover och jag bloggar lite. Kanske man får en ny avååård?23 kommentarer:

Rosen sa...

Hahaha du borde få en sötnos avåååård!
Kram

Odd me sa...

Du är så söt så man skulle kunna äta upp dig :)) Du får en avååård av mig med en gång! Kram

facutvivas1.com sa...

Gullekisse. Åh vad jag önskar att jag inte var jag när jag ser dessa bilder. Vill ju bara ta mitt allergiansikte och burra in det i pälsen.
Du får en avååård från mig också. ;)

Hilde sa...

Stort grattis till avååården! Ni sötnosar förtjänar den..
Kram

iloveoddmolly.blogspot.com sa...

Du er så søt at man dør jo!
klem:)

Linda G sa...

Gud så söt! Våran kisse rymmer också när det kommer såna där små;) Kram

Helen sa...

Japp mattar är rätt värdelösa visa dagar. Detta intygar Jay som visserligen är hund, men har lite koll ändå.
Han har idag haft en nära-döden-upplevelse i duschkabinen, så han vet...

Flipfloppan sa...

En avvååård om dagen? Skulle det passa herr´n ;) Du verkar ha haft det lite besvärligt idag, men det är det här som kallas Jul som är i antågande och då blir mattar och andra lite konstiga av sig. Ljusen i allas fönster är inte leksaker, utan till för att vi inte ska deppa ihop alldeles, eftersom det är så mörkt ute denna tiden på året. Om du börjar leka med dem, kanske de inte kommer att lysa nåt mer i Tigerhooden och det vore väl tråkigt? Men jag förstår gott att du skulle tycka det vore toppen att få leka med stjärnan... Oavsett, är du alldeles ljuvligt söt idag, så såå illa kan det inte ha varit. Klem

mamma sa...

Här kommer en avvååård från Storelon.

klem

Oslotigern sa...

Ja, ja, ja, vill gärna ha en ny avååård!
Kram från Elon

Oslotigern sa...

Å nej du, här blir det inget uppätande inte!! Men avååården tackar jag ja till! Den är till mig va? Och inte Bejjan?
Kram E

Oslotigern sa...

Hmm, nu förstod jag nog inte. Inte vara du? Men du kan komma och burra när du vill, för jag tycker om det :-) Och en avååård till, vad snällt!
Kram från Elon

Oslotigern sa...

Jupp, det gör vi! Tack! Och hälsa han Sigge, han är min idol!
Kram E

Oslotigern sa...

Nei, nei, du må ikke dø nå!! Skal slutte opp med å være så søt (men det blir ikke lett)
Klem fra Elon

Oslotigern sa...

Usch ja, såna små kan man klara sig utan!
Kram till dig och kissen!

Oslotigern sa...

Har DU nästan dödat Jay idag? Han är visserligen bara en hund, men ändå. Taskigt tycker jag. Bra han överlevde. Såna där nära-döden-upplevelser är inte så skoj.
Kram till dig och Jay!

Oslotigern sa...

Å ja, gärna en om dan, minst! Tack för julförklaringen, ska tänka på saken. Skönt att veta att inte bara matte är galen i alla fall. (Det var inte SÅ illa, men säg inget till matte!)
Kram från söte E

Oslotigern sa...

Från StorElon - det är ju det finaste man kan få; en avååård från stora Elon! Tackar och bockar!
Klem från LillElon

Tiger sa...

Grattis till avååården, din lilla sötnos! Tur att du har koll på bloggandet! Det krävs en katt för att det ska bli någon ordning, eller hur...?

När jag var i din ålder käkade jag upp en mobil med halmhjärtan som matte hade hängt i köksfönstret till jul. Den rörde sig så kul i värmen från elementet under fönstret. Ett tips är att passa på att hoppa högt efter stjärnor och annat när inga människor är hemma. Då kan du hållas i fred... ;-)

Mjau från Tiger (och matte Elisabet)

Oslotigern sa...

Tack för tipsen Tiger, det var verkligen bra tips, ska testa imorgon! Vad konstigt att du också heter Tiger; matte brukar kalla sig det... Då kanske vi inte är så olika ändå - mattar och katter :-)

Klart det krävs en katt för att blogga! Jag brukar läsa din blogg. Tänk att du har en alldeles egen blogg... Det vill jag också ha när jag blir stor!

Kram från Elon (Bejjan och matte hälsar!)

dianasdrömmar sa...

Grattis till awarden, är man sådär söt kan man definitivt få fler och att matte är rar är ju ett extra plus :) kram Diana

Helen sa...

Ja tänk vad mattar kan få för sig! Bada en lerig hund; bara en sån sak.

Oslotigern sa...

Okej då, om han var lerig är det ok. Tänk att hundar inte kan klara sånt själva... ;-)
Kram från Elon