onsdag 28 november 2012

Mys-missarna

Här myser vi i fulla drag! Berit och Elon tassar runt med tindrande ögon bland glimmande adventsljus och leker lite stilla och försiktigt med pappersbollarna som bildas av silkespappret. Jag slår in de första julklapparna och njuter av pepparkakor och julmusik. Eller nästan i alla fall. Jag har stressat runt som ett skållat troll för att få gjort det jag ska på jobbet och fixat inför helgens stundande resa och möbelleverans. Men jag har tänkt lite på pepparkakor och julmusik. Berit och Elon har bara gnagt sönder en enda ljusslinga och leker våldsamt med allt som kommer i deras väg (också mig) och det ser ut som det bor ca 10 personer här. Men busdjuren har faktiskt suttit stilla och beundrat "granarna". I ca 5 sekunder i alla fall. Den där julefriden är säkert överskattad. Och jag är ju alltför tidigt ute för att förvänta något sånt!

6 kommentarer:

Solid sa...

Hej!
Det ser ju riktigt lugnt och stämningsfullt ut eller är det lugnet före stormen kanske? Själv har jag ätit pepparkakor, lyssnat på Sissel och ? påbörjat lite adventspynt, vilket innebär ommöblering. Kram från Eva

Tiger sa...

Åh, så myyyysigt det ser ut! De var stilla tillräckligt länge för att fastna på bild i alla fall! ;-)

Adventshälsningar
Elisabet

Rosen sa...

Hahaha "leker lite försiktigt" Bilden är supersöt och än finns tid att hitta julefriden :)
Kramar

Hilde sa...

Mysigt. Det ser i alla fall fridfullt ut på bilden:) I morgon blir det julpyntat hos oss med, undrar hur det blir med Sigge:)
Kram

Helen sa...

Tänkte väl... Lät inte som normala katter annras. =)
Jag har inte haft julgran sen 1996 om vi säger så...

Helen sa...

Men glömde ju skriva vilket perfekt julkort den bilden hade blivit...