tisdag 11 december 2012

Ett jäkla tjat

Hallååååå! Matte har pratat om såna där lussekatter jättelänge nu. Gått runt och ojat sig och handlat och planerat. Igår skulle de äntligen komma, de där katterna, och vi såg fram emot att få fler lekkompisar. Men nä, vet ni vad; det är nån sorts bullar!! Mycket väsen för ingenting tycker vi... Lagt ut bilder på bloggen, tagit med till jobbet, fått kommentarer. Tycker matte gott kunde lekt med oss all den tiden istället! På tal om kommentarer. Nån som heter Anonym (konstigt namn!) tyckte de var fula - det tycker vi också! Om hon nu ska göra såna där katter, kan hon ju göra de lika fina som oss i alla fall. Dessutom var de inget goda. Vi tjuvsmakade på en. Matte hade stängt in den i en påse, men den jamade så och ville ut, så vi släppte ut den i natt. Men nä, det där gula var inget gott alls. Och såna där russin, blä!

Vi får klara oss med varandra med andra ord. Fast det går ganska bra. Så länge vi slipper fler lussekatter och lussekatts-tjat. Och matte har lovat att det dröjer ett helt år till nästa gång. Vi tycker nog hon kan strunta i dem överhuvudtaget, men en gång om året får vi väl tåla.






17 kommentarer:

Titti08 sa...

Den där anonym tycker jag ni ska ta ett snack med......knäpp typ.....ni ser lite sura ut.....bäst anonym aktar sig....fräs fräs.....
Kram Titti

Josanne sa...

Haha... ni får medhåll av oss katter här i Skåne. Mycket trams för bara skräp de där gulkatterna. De borde förbjudas. Tass!

Helen sa...

Ja de där gula måste vara nån avart av siames? Ungefär som Anonym är en avart av trevligt folk. ;)
Vår matte ägnar sig inte åt sånt; det finns 4 för 36 på macken säger hon. =)

Helen sa...

Det var då Osis, Sisu och Adelle - husets tre jamare som skrev...

Flippis sa...

Ja, alltså här får väl ändå matte bakläxa (!!) Klart ni hoppades på fler kompisar, det säger ju sig själv av namnet. Sådana där anonyma ska ni dock inte bry er om, de finns liksom inte på rikigt, man kan inte heta så och ofta har de helt fel också när de kommenterar. Som i detta fallet. klemar till er alla!

Anonym sa...

Hej! Tack:)) för tipset för var jag kan köpa bordet, har ringt dit!!Med vänlig hälsning, Theresa

Unknown sa...

Gott med lussekatter! Som kan se ut hur f-n dom vill bara dom smakar mumsigt! Kram

Hilde sa...

Hahaha, tycker synd om er som väntade kompisar:) Spelar ingen roll hur de ser ut, bara de smakar gott. Och förresten är de inte fula..
Kram

Angelin sa...

Søteste pusene dine <3
klem

Gamla mamman sa...

Bäst att både Anonym och matte passar sig - VI VILL INTE HA FLER LUSSEKATTER! Varken fula eller fina
Kram från B & E

Gamla mamman sa...

Absolut! Vi riktiga katter får stå stenhårt på våra krav - inga fler gulkatter!
Tass från B&E

Gamla mamman sa...

Hallå Osis, Sisu och Adelle - ser precis ut som en liten siames, vår gissning också. Vilken smart matte ni har, var hittar man en sån?

Tass och kram från B&E

Gamla mamman sa...

Bakläxa BIG time! Hm, vi ska försöka glömma såna där anonyma. Fast de gula katterna ÄR fula ju.
Klemmer tillbak från B&E

Gamla mamman sa...

VAd bra, hoppas du får tag på ett!!
Tigern

Gamla mamman sa...

Men NEJ, de smakar ju inte mumsigt alls! Gula och beska och torra. Nej, tacka vet vi sprött och gott torrfoder :-) Fast det klart; de KAN faktiskt se ut hur de vill, vi vill ändå inte ha nåt med dem att göra.
Kram från B & E

Gamla mamman sa...

Är det Sigge eller Hilde som skriver tro? Om det är du Sigge - tycker du om dem? Du är rar... FAst vi diggar dig ändå! :-) Om det är du Hilde - de är INTE goda, men ganska fula. Matte och du borde leka med oss och Sigge istället för att prata om och äta lussekatter!

Puss på nosen till Sigge!
Kram från B&E

Gamla mamman sa...

Ååå vad du är söt Angelin - vill du komma hit och leka med oss?
Kram från B&E