tisdag 18 december 2012

Ett roligt halsband

Heeeej i julstöket! Bejjan och Elon här! Här hemma är det verkligen stök kan man säga - igår ramlade det in en hel drös av finklädda tjejer. Vi blev så till oss att vi inte lämnade tjejerna ur sikte en enda sekund. Matte säger att vi stökar ner också, men vi stökar inte; vi bara leker med våra leksaker. Ibland lägger matte dem i en stor påse. Det är jätteroligt att ta ur dem därifrån!

Jag (Berit alltså) tycker det är roligast med ganska små leksaker. Såna lustiga små plastklämmor till brödpåsar och papper till mattes knäckar och små skruvar och sånt. De kan jag skutta runt med hur länge som helst. Elon är lite vildare och tycker bäst om möss och bollar och sånt som rör sig fort. Så han kan galoppera i full fart och kana in i väggar och vrår. Matte säger att han ser ut som Kramer och låter som en elefant. Fast jag tycker mest han är pipig; en elefant brölar ju! Och den där Kramer känner jag inte.

Både jag och lillebror tycker om sånt som hänger och dinglar också. Ibland har matte på sig roliga leksaker för vår skull. Extra skojsigt med ett silverhjärta i lång kedja som hon hade igår. När matte böjer sig ner kan man ta sats och hoppa upp och hämta hjärtat. Iiiiiiihaaaa! Matte säger att vi ska släppa - men varför har hon sånt om halsen då??

Elon tycker om fötter också. Det var fest under bordet för Elon igår! Jag tycker det luktar lite äckligt, men mattes tår är kul när de är på badrummet.

Nu ska vi ut och leta efter det där hjärtat! Hej då!


1 kommentar:

mamma sa...

Det kommer alldeles säkert att bli hur roligt som helst med julgranen, för där hänger det massa roliga saker. Det kan bli en dyr jul för matte.

Kram till er alla tre