söndag 9 december 2012

Glöggfest

Det här måste jag göra till en tradition! Glöggprovning i advent var mysigt. Så må det vara att man fick sitt livs sockerchock, hela huset stank av julkryddor, katterna blev höga på ångorna och det blev alldeles för sent. Nu bor jag ju i Norge (för er som inte märkt det...) och här fanns det tre sorters rödvinsglögg på Vinmonopolet... Men fick direktimporterat en Blossa, en Lucia och brorsans hemmagjorda och så fick vi hålla tillgodo med en vit norsk Tomteglögg och en Åkesson från polet. Brorsans var stark, kryddig och med massa smak. Lucia choklad var lite krämig nästan, och hade fantasiska mörka chokladnyanser. De var kvällens två vinnare.

Ska jag rekommendera nåt mer så måste det bli Ivars kro igen! Komiskt ställe det där, men kul. Man får rockat loss om man vill och musiken är härlig. Det är inte stället man hänger i baren och ser cool ut på, men om man inte tycker om att hänga i barer och se cool ut; men vill ha roligt på dansgolvet, är det the place to be. I alla fall under julbordssäsongen. Nu är jag inte säker på att alla mina medglöggare är lika begeistrade över Ivars, men det här är min personliga rekommendation.

Inga bilder från Ivars, tack och lov, ni får tänka er mig i röd julklänning (Taradiddle med fjärilarna), sockerhög med en (inte alltid lika dansant) karlslok i händerna. Som sagt, det är roligt i alla fall :-)
7 kommentarer:

Lingonberrie sa...

Så himla mysigt!
kramar

Rosen sa...

Å vad jag önskar att jag gillade glögg - ser så mysigt ut med alla glöggfester :)
Kram

Anonym sa...

Det såg väldigt mysigt ut. Mer glögg till folket!
SV: Ja, det var jättetrevligt att träffas igen. :) Nu ligger det några bilder uppe. Hoppas att hon gillar dem. Blir ju så nervös. Hehe.

Anonym sa...

Klart du får länka, om hon vill. :) DU får ju gissa, men jag tror inte du tycker det är så svårt. Hehe.

Fiona sa...

Mysigt med glöggfest och Ivars kro verkar ju hur tevligt som helst;)
Kram

Angelin sa...

Hihi, så gøy:)
klem

Oslotigern sa...

Gøy och mysigt - kan bara rekommendera! Och om ni är i Oslo nästa advent är ni välkomna :-) Ett tips bara, fixa nåt salt tilltugg, det blev extremt sött med kombon godis, pepparkakor och glögg...

Kram alla!