fredag 28 december 2012

Min första jul

GOD JUL! Hjärtegrynet här! Alla andra säger god fortsättning, men jag tycker att god jul låter bättre, och det är enklare att säga. Nu förstår jag varför alla har tjatat så om den här julen - det var ju jätteroligt! Jag har träffat farmor och morbror och moster och kusin och mormor och farfar och Berit och faster och morfar och Elon och massa andra släktingar och vänner. Och så har jag fått pappkartonger som är inlindade i fint papper och roliga snören. En del satt det lappar på också. De var lite småkluriga att öppna, men goda att bita på. Så har jag fått använda alla mina fina klänningar också. Och bäst av allt - jag har fått gå nästan hur mycket som helst!

Det var tal om någon sorts tomte också, men jag såg inte röken av honom. Mamma och pappa sa att han kanske kommer nästa jul. Det ska bli spännande! Undrar hur länge det är till nästa jul? Hoppas det går fort dit!
4 kommentarer:

OddStyle.dk sa...

Tænk at opleve hele verden på ny, at være så fin og uskyldig, naiv og ligetil... Der er noget livsbekræftende over børns færden.
Skønne billeder :0)
Kram

VivanDivanGoesFashion sa...

Naaaaw så söt hon är hjärtegrynet :)

Kram
/Vivvi

Oslotigern sa...

Ja, tänk det! Undrar vad de tänker de där små. Väldigt roligt med barn på jul :-)
Kram!

Oslotigern sa...

Man är ju inte helt och hållet opartisk, men jag tycker ju att hon är sötaste ungen i världen :-)
Kram!