torsdag 6 december 2012

Pysselkväll & härliga vänner

Igår var det julpysselkväll hos Guldlock - och oj vad vi fick pysslat! Efter en vrålgod lasagne då förstås, och vi lyckades multitaska och pladdra en del samtidigt :-) Efter maten fylldes bordet av ris, kvistar, kottar, band, härtan, bär, snöspray, glitter, stjärnor, kanelstänger, torkad frukt, stickning och annat nyttigt man kan pyssla med. Mycket inköpt på superbutiken i Tyskland. Jag är lite otålig när det gäller småpyssel (som inte är elektroniskt), men det gick över förväntan och jag hade med mig två alster hem som jag är ganska nöjd med - ni får se dem där de ska stå lite senare om ni vill!

Väldigt mysigt var det i alla fall, kan nog bli tradition av det där! Och väninnorna är de bästa man kan tänka sig - det slår liksom aldrig fel; det är alltid roligt att ses. Vi har blivit en liten familj (eller ganska stor faktiskt) som alltid finns där för varandra. Vi pratar och skrattar och gråter ihop. I medgång och motgång. Vi reser tillsammans och spenderar vardagarna med varandra. Vi känner varandra utan och innan, är ärliga och omtänksamma mot varandra, och relationerna är okomplicerade och sådär så man blir alldeles varm innuti. Det finns få andra i världen som kan få mig att känna mig så uppskattad för den jag är, och det betyder så mycket.

Utan er hade jag inte varit den jag är, och jag hade inte klarat mig så bra det här året som jag ju trots allt har. Tack för mysig kväll och för att ni är ni!


12 kommentarer:

Rosen sa...

Goda vänner är underbart! Jag önskar att jag hade min bästis och några andra skåningar lite närmare! Kanske måste jag flytta :)
Kram

Flipfloppan sa...

Åh,så himla kul och vilka fina grejor ni gjort. Pyssel är BÄST! Klem

Fröken Abbe sa...

Åh, vad mysigt!
Hoppas det går bra med ditt paket!
Kram

Lingonberrie sa...

Oj vad mycket fint och så bra att du har så goa vänner. <3
kram

Linda G sa...

Ljuvligt med såna vänner:) Kram

facutvivas1.com sa...

Det låter så fint! Att ha sådana vänner. :)

Oslotigern sa...

Om jag någonsin ska tillbaka till Sverige blir det skåne :-)
Kram!

Oslotigern sa...

Det var mycket roligare än jag trott, och speciellt Guldlock var en naturtalang!
Kram

Oslotigern sa...

Det gick bra!! Tack och lov...
Kram

Oslotigern sa...

När man int har familj i närheten betyder vännerna allt :-)
Kram

Oslotigern sa...

Ja, det är fint :-)
Kram!

Oslotigern sa...

Tror det är Oslo som gör det, ligger i stans natur på nåt sätt :-)
Kram!