torsdag 10 januari 2013

Konfererar med Berit

Har varit mycket kvällsjobbande sista veckorna (dvs första veckorna efter nyår) Klassiskt. Det jag inte riktigt vant mig vid ännu är att jag har två levande väsen där hemma som kräver sitt! Och jag är dum (?) nog att låta dem göra det. Igår när jag berättade om konferensen ville Berit såklart också konferera lite. Det gjorde hon genom att lägga sig på PCn och titta på mig. Det är väl det bästa sättet en katt kan konferera på kanske. Som tur var hann jag logga av mig och inget viktigt försvann (de där tasstryckningarna har en märklig förmåga att ändra på allt av inställningar och göra sånt jag inte visste var möjligt på en dator!)

Däremot blev hon liggande en stund... Och vem har hjärta att lyfta ner henne när hon ligger där och spinner? Så det blir inte mindre kvällsjobbande precis... Nu blir det festmiddag - utan katter - och jag är glad för att slippa jobba ikväll :-) Frågan är ju dock om jag är piggare imorgon... ;-)

Meanwhile, i korgen för pappersåtervinning. Finns det hjärterum så finns det stjärterum!


5 kommentarer:

Rosen sa...

Datorn är varm och skön att ligga på :) Tack snälla för kattbilder - jag får aldrig nog!
Kram

Lingonberrie sa...

Sötnosarna!
kram

OddStyle.dk sa...

Hehe er det katten eller dig der bestemmer :-))) ?
Kram til dig :o))

Tiger sa...

Åh, så härliga bilder! Alla katter tycks vara likadana, och gilla samma ställen... Datorer är varma och sköna, och trånga korgar är ju såååå mysigt. Här landar en stor Tiger ibland på tangentbordet när han hoppar upp för att sitta på datorn i ljuset av skrivbordslampan. Värme både ovanifrån och underifrån... Det vill till att inte vara inloggad på viktiga saker. ;-)

Tigerhälsningar
Elisabet

Helen sa...

Jag tror det är himla bra att vi har de där spinnmaskinerna som säger till när vi blir för tråkiga. =)
Eller en liten labbe-Jay som vill ut.