torsdag 17 januari 2013

Mollyträff - bloggträff

Så förbannat typiskt! När man för en gångs skull får en kreativ och söt inbjudan i posten till ett glammigt event, så KAN MAN INTE VARA MED! Men det börjar bli lite Molly-babe-abstinens här. Skulle så gärna träffat er! Och skulle så gärna fixat och ordnat, men när man bor i en stad som snart är kliniskt ren från Odd Molly och dessutom är världens dyraste blir det inte så lätt. MEN, om någon annan, som bor i en passande Molly-stad, har lust att stå som huvudarrangör är jag mer än gärna med och hjälper till så mycket jag kan! Bra på att ringa och skriva och sälja in och pruta och organisera och argumentera och sånt :-)

Vad säger ni Molly-brudar, är det inte dags för en liten träff snart? En helg i februari / mars kanske? Nån som kunde tänka sig projektledarrollen?

UPPDATERING - Det händer lite olika saker i Mollywood, plötsligt kommer mer info :-)

Tänkte slå mig ihop med Fac ut vivas och ordna en högst informell bloggträff i Oslo också - kommer eget inlägg om det snart.10 kommentarer:

Lingonberrie sa...

Maila mig söta Tiger. Jag har något på gång i vår.
kram!

VivanDivanGoesFashion sa...

Jaaaa, jag vill vara med! Tyvärr har min pyttestad eller närmast liggande större stad så många butiker att gå till så det kanske inte är så intressant :)´Men jag kommer sååå gärna...

KRam
/Vivvi

Helen sa...

Jag kan tyvärr inte heller gå på modevisningen. Jättesynd för det verkar som en kul idé on ice.
Men jag hinner inte med för den 2/2 drar vi till Köpenhamn för vidareresa till... ja det står i min blogg idag. =)

Fröken Abbe sa...

Ja, det hade varit så trevligt! För någon modevisning är ju inte jag välkommen på...
Kram

♥Christina♥ sa...

Jag har funderingar på en Freeport-träff, med shopping i butiken/lunch/skratt och prat och mera shopping!!

En träff vore jättekul!
Kramar

Anonym sa...

Vilken bra idé med träff, jättekul!
Är gärna med och fixar om det är nära mina trakter.
Kram
Elisabeth

Solid sa...

Hej!
Det skulle vara fantastiskt roligt med en träff, hoppas bara att det blir en ledig helg för min del. Tyvärr kan jag inte vara med i Stockholm, attsicken. men jag påbörjar chefsutbildning i skåne då.
Kram från Eva

Odd me sa...

Fick också en inbjudan som jag inte kan utnyttja tyvärr... KAnske någon annan som vill ha den? En Mollybabesträff låter jättekul :) Kram

Anonym sa...

Ja, den där träffen är jag gärna med att planera. Kanske jag får tid i helgen att plåta dig och ta en varm choklad eller nåt, eftersom vi inte dricker kaffe någon av oss. Hihi. ;)

Oslotigern sa...

Hoppas vi hinner ses i helgen ja, så kan vi planera lite! Choklad är så mycket bättre än kaffe ;-)
Kram