måndag 14 januari 2013

Utställningskatt?

Hohoooo världen! Jag fyllde 6 månader igår! Tror ni matte firade mig på nåt sätt? Nej, såklart inte :-( Jag gick omkring hela dagen och påminnde om tårta och presenter, men hon bara plockade upp mig och kallade mig pipig. 1) Jag är INTE pipig. 2) Det är allas RÄTT att firas ordentligt på födelsedagarna. Dessutom gick hon tur med Bernt istället för mig. En hund!!! 3) Katter kan också gå tur.

Vet ni, det värsta är att hon stor-Berit tycker att matte ska ta med mig på utställning men det VILL INTE matte! Jag vill jättegärna såklart. Tänk så kul att träffa alla andra katter, och tänk, jag tror att jag vinner stora troféen! För stor-Berit tycker att jag har så snygg profil och häftig päls. 4) Jag måste ju SJÄLV få välja om jag vill ställas ut eller inte. Lovar att stå alldeles stilla och vara alldeles tyst. Snälla, snälla, snälla matte, jag kan väl få!? Åtminstone som plåster på såren för bortglömd födelsedag! Annars kommer jag vässa klorna på mattes nya möbler.

10 kommentarer:

Rosen sa...

Snacka om snygging! jag får aldrig nog av bilder på dina kamrater men det vet du ju :)
Kram

Maria/Javabönan sa...

Grattis grattis!

Klart du ska ställas ut, du är ju gorgeous....se till att tjata på matte du! ;-)


Kram kram

Linda Gunnarsson sa...

Gudars så fin! Vilka ögon! Kram

Flipfloppan sa...

Grattis i efterskott och om du lovar vara sådär stilla och ståtlig som du säger, kanske matte skulle ge dig en chans? Klem till er alla 3 i alla fall :)

VivanDivanGoesFashion sa...

Nog för att du är bedårande Berit men jag håller nog med Matte din :) Usch, tycker utställningar verkar så grymt mot sötisarna. Min uppfödare till min numer himla-katt Hobbe ville att jag skulle ställa ut honom men han skulle verkligen vantrivts med det. Rädd och dessutom instängd i en bur och massa okända människor som ska ta i en :) Men visst, det finns säkert katter som du Berit som äääälskar det också så där får man väl ta beslut efter vilken misse man har :)

Grattis i a f på födelsedagen snygging

Kram
/Vivvi

Tiger sa...

Hej snygging! Grattis i efterskott på halvårsdagen! Du får säga åt matte att hon måste fira dig ordentligt! Som belöning kan hon kanske få ställa ut dig... ;-)

Mjau från Tiger och matte Elisabet

Hilde sa...

Grattis till halvårsdagen!! Du är attans snygg, så se till att tjata lite mer på matte..
Kram

Fengxumamma sa...

Klart du ska visa upp dig!

Alla gillar inte att stå i rampljuset men är man inte så gammal och slipper vara fertil brukar de flesta fixa det.

Kram och GRATTIS

Helen sa...

Vet du vad min matte hon var smart hon och valde mig som har Skandinaviens största överbett, för hon gillar inte hundutställningar och nu blir det liksom inte ens en fråga på agendan.
I övrigt är jag ju världens bästa hund och klart att katter kan gå på promenad.
Voff från Jay

Fiona sa...

Vilken läckerbit du är Berit! Trist ägare du har som glömmer bort födelsedagen. Men var inte ledsen, vår matte är lika sinnesslö som din. Klart att du ska testa gå på den röda mattan en gång. Lycka till!
/Fionas jyckar