torsdag 14 februari 2013

Ett blodigt leende & Happy Valentine's!

Om man tar en titt i min sargade munn skulle man tro att det är Halloween! Men ömmande käkar och blodigt leende ska inte få stoppa mig. Det SKA bli semla ikväll - om jag så ska blöta upp den och suga i mig den med sugrör - och det SKA bli myspys på Alla hjärtans dag med Guldlock och Bull.

Borde kanske insett att det inte var som ett vanligt tandläkarbesök det här, men blev ändå aningen bekymrad när jag fick med mig ett recept på nåt morfinliknande och förstod att tandläkaren tyckte jag skulle gå hem efter ingreppet... Det gjorde jag dock inte, det var heldagsmöte idag, och än så länge går det väldigt bra utan morfin. Men de satt hårt de där båda tänderna - fy sjutton som hon har slitit för att få ut dem! Blev till att borra upp den ena, och alla rötter fick också borras fram, sen sy fem stygn i munnen. Inte konstigt man är lite öm!

Nu låter ju det här fruktansvärt, men man är ju bedövad så det känns inget annat än att det dras och härjas ordentligt med käkarna. Och så knakar det lite obehagligt. Värst är nog bedövningen. Först sprutorna, sen det där att man inte kan prata och känner hur man dreglar, den bortdomnade känslan och till sist stickningarna när det släpper. Eller vid närmre eftertanke, värst var nog att jag inte fick äta lunch! Drack ett glas mjölk med sugrör i matsalen... När de andra gafflade i sig av indiska soppor och biff stroganoff.

Ni ska få slippa leendet idag - och nån bukett tulpaner har det inte blivit tid till att köpa. Men ni får ett hjärta. Och en tand :-) Ha en riktigt fin alla härtans dag där ute! Glad ni finns!


5 kommentarer:

Lingonberrie sa...

Semla med sugrör, din stackare...
Massar kramar och hälsningar

Jbyheart sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jbyheart sa...

Och såklart en massa hjärtedagskramar också ;) !!!

Flipfloppan sa...

Bra jobbat ändå och klart du ska ha semla, jag tyckte det gick otippat bra när jag drog ut. Fick också rådet att gå hem, gjorde som du och ignorerade. Men ta medicin så fort det börjar släppa. Klem och fin- fin kväll

Oslotigern sa...

Tack för hälsningarna; det här gick ju över all förväntan! En enda paracetamol 500 mg. Och semlan kunde intas på vanligt vis :-)

Jpyheart - jag publicerar inte mitt namn här, så tog bort din kommentar, förlåt! Men tack för gullig hälsning :-)

Kramar