måndag 4 februari 2013

It's eating!

Jodå, ni har förstås gissat rätt; det blev Vapiano igen... Inte illa, med tre gånger på en vecka! ;-) Ha ha ha, nu blir det hemmamat en bra stund framöver. Och om ni tycker det är ett jäkla tjat om Vapiano så kan ni trösta er med att det är ännu värre tjat om hjärtegrynet! Och att Vapiano faktiskt förtjänar att tjatas ganska rejält om. Det ÄR väldigt bra mat och servicen är oklanderlig. Dessutom perfekt för de mindre familjemedlemmarna också, med mycket luft och yta och en avslappnad stämning.

Grynet beställde visserligen ingen rätt på restaurangen, men fick hålla tillgodo med en mycket passande lasagne från burk. Med lite salt och peppar kunde det varit riktigt gott ju! Sötgrynet gapar ordentligt själv, men faster måste visst hjälpa lite på traven i alla fall. Jösses så idiotisk man ser ut!

Nu förstår jag förresten ännu bättre var min godismani kommer ifrån också - ALLA (utom grynet då) försåg sig med en DIGER skopa gelebjörnar på vägen ut och ingen har något problem med att gapa stort...

4 kommentarer:

Hilde sa...

Haha, jag tror de flesta småbarnsföräldrar sitter och gapar på det viset varje gång barnen matas:) Söta ni är!
kram

Rosen sa...

Hahaha klart man måste leva sig in i matningen :)
Kram

K. sa...

Ja, men Vapiano är gott och jag vill ha hit det till Göteborg med ju! Borde komma snart! Och sötis ju! Kram

Flipfloppan sa...

hahha, ni är jättesöta och Vapiano är alltid gott. Alltid!! Klem finis