tisdag 5 februari 2013

Mollywood

Mollywood är ett fantastiskt ställe! Idag fick jag besök av Oslos sötaste Molly-galning Grethe. Hon hämtade upp två underverk av klänningar från Freeport. Som inhandlades av en annan gullig molly-toka, fraktades till Oslo av molly-mamma och som alltså lagrades och expedierades av molly-tigern :-)

Oslo är tyvärr snart alldeles barskrapat från Odd Molly, så det hjälper med lite bulvanverksamhet över landgränserna. Otroligt tråkigt att det finns så lite kvar här. Någon som vet och förstår varför?

Tillbaka till Grethe och Mollywood. Tänk att nåt så simpelt som kläder kan bli så stort! Inte hade jag en tanke på det när jag köpte det första plagget. Inte anade jag att jag skulle träffa så många söta tjejer. Inte hade jag förstått att det fanns ett Mollywood med gemenskap och vänskap. Inte hade jag förväntat att få en fin orkidé i en söt vas som tack för hjälpen :-) Tack för blomman och för idag Grethe - det var roligt att se dig igen!

4 kommentarer:

♥Christina♥ sa...

Heja Mollywood! Vad roligt att hon har fått dom!
Kramar

♥Christina♥ sa...

Heja Mollywood! Vad roligt att hon har fått dom!
Kramar

Fiona sa...

Fantastiskt kul det här att lära känna nya människor och att kunna få hjälp och att hjälpa andra <3
Kram

Sirkeline sa...

Hei Molly-venn i Mollywood :-)

Så koselig å se deg igjen og få hilse på de vakre "nøstene" dine. Elon, en liten tøffing og Berit litt mer avventende :-)

Butikkene jeg ikke husket navnet på er: Kaisas hus på Sagene og Aya på Lilleaker.

Klem fra Molly-galningen Grethe