lördag 9 februari 2013

Partyprinsessa

Ooops I did it again... Festmiddag med jobbet (alla vi från ledelsen och anställdarepresentanter som sitter i diverse "utvalg" i storföretaget äter finmiddag som tack för insatsen en gång per år); bubblor, dans, drinkar. Och tigern som INTE är trött, INTE ska gå hem, INTE tänker på morgondagen... Det borde man... Var på dekadenta Den merkantile klubb, med sammetstapeter, 4-rätters, tal, prisutdelning och liveband. 34:e gången för företagets utvalgsmiddag. På samma ställe. Med samma mat. Och samma tvåmansband som spelar dansband! Ha ha ha, det här var en sann upplevelse.

Var inte speciellt sugen i förväg; tänkte det nog var stelt och tråkigt och inte så många jag känner. Och halvvägs framme kände jag att axelbanden gick sönder! Ingen dans m a o, tycker det känns extremt läskigt att dansa utan axelband. Men tur man tar fel ibland. Det var idel gamla bekanta ansikten och de mest kära av nya kollegorna, klänningen satt där den skulle och folk var pigga på att dansa och ha skoj. Och på att följa med vidare när tigern föreslår det... Aj aj aj. Vi blev till slut UTKASTADE från Lorry! Och när jag sa hejdå till näst siste man i taxin var klockan nästan fyra. Eftersom man sen måste fota det trötta tigereländet, prova en ny Molly och leka lite med Berit och Elon blir klockan riktigt många innan man somnar. Men skoj var det :-)

Kvällens stass blev den mörkt turkosblå klänningen från Oasis. Har haft den i 4 år tror jag, blir inte trött på den. Till den ett enkelt halsband från Dyrberg Kern, som säkert är 20 år gammalt, en paljettbolero, strumpor från HM och San Fran-skorna. På väg till festen hade jag "piffat till" det hela med vinterbootsen, en täckkjol, varmaste jackan och en retro tygkasse... Stylish. Not!


Så här pigg och glad ser tigern tillika en äkta partyprinsessa ut kl halv fem på morgonen :-)

13 kommentarer:

♥Christina♥ sa...

Tack för skrattet, du ser verkligen trött du efter en lyckad kväll!
Kramar

Maria/Javabönan sa...

Vad gullig du är! ;-)

Jättefina kläder och härligt att någon har tid för roligheter på krogen. Kommer inte ihåg när det hände sist.

Stooor kram

Titti08 sa...

Nice...supersnyggt!!!
Kram Titti

Lingonberrie sa...

Hahaha. Partyprinsessa! och så otroligt snygg klänning.
kramar

Rosen sa...

Hoho du måste ha förvridit huvudet på alla!
Kramar sötnos

Lillis goes Odd sa...

Så snygg halv fem???? Lyckliga du!!!!

Life's Silverlining and I sa...

så snygg!!! Kram Nila

Hilde sa...

Så himla snygg, även halv fem på morgonen.
Kram

Septemberflikka sa...

Haha, trött men snygg ändå. På mig hade sminket varit utkletat och strumpbyxorna trasiga. Låter som en hellyckad kväll.

kram

Fröken Abbe sa...

Låter kul!
Kram

OddStyle.dk sa...

En rigtig Diva :-) Flot ser du ud men også meget, meget træt på det sidste billede...! Der er nok blevet danset igennem var ? :-) Rigtig fin søndag, håber ikke tømmermændene er for hårde ved dig i dag...!

Flipfloppan sa...

Klännningen är så jättefin, en keeper helt klart! Och din min visar bara tt du haft riktigt roligt, så som det ska vara. Klem

Oslotigern sa...

Ha ha, man har väl lov att se trött ut halv fem ja ;-) För övrigt så var sminket redan long gone, och visst fanns det en reva i strumbyxorna jag hade under. Tåliga saker de där svarta, de klarade t o m kattklor!

Kramar alla!