söndag 17 mars 2013

Blått och vitt

Sugen på vårgarderob nu känner jag. Vill inte behöva svepa in mig i ull, gömma mig under lager på lager, gå runt i bylsiga koftor och dra i ärmarna. Så tog chansen på att det var varmt nog för bomull igår. Det var det inte. Fick låna pläd och ullsockar av Soffipropp. Men lite vårig kände jag mig i alla fall. En liten stund. Alltid nåt.
5 kommentarer:

Flipfloppan sa...

Du ser vårigt fin ut, annars är det samma här, vägrar frysa och har därför inte släppt ullen än, men hoppas snart! Klem och våfflor blir det nog i veckan här också. Så himla gott ju!

Angelin sa...

Den er så søt den toppen! Jeg ble sulten av vaflene dine, så nå må jeg lage meg noe kvelds snacks:)
klem

eye C sa...

Vi vil ha forår NU.....:-)

Du ser fin ud i Colbert tunika :-)
Smuk blå farve.

Klem
Charlotte

Fiona sa...

Du ser vårig ut!
Ang Pricelessblusen inne hos mig så är den nog klockren på dig. Den är ju betydligt mindre än de som finns i handeln och jag kan säga att den var så tajt över bysten på mig så att jag knappt fick på eller av den...Hade tänkt slänga ut den på Tradera i veckan men hör av dig om du är sugen:)
Kram

Sara Mia sa...

Vad lustigt! Vi fick samma vårvibbar på samma dag. Även min blå Colbert fick åka på igår. Jag gillar den modellen skarpt. Är det lite kyligt brukar jag ta på ett par mörkgrå sleevewarmers. Kram!