fredag 8 mars 2013

Holy crap! Här behövs Elixir

Jo jo, så kan det gå! Tog med mig tigermamman - som är på besök några dagar - på skönhetssalong och hudscanning igår. Vilka skräckbilder jag fick se!! Här finns det lite att jobba med ja.... (eller är jag bara extremt lättlurad?) Anyway, här ska fixas hud och jag tror faktiskt på Elixir - det känns och låter otroligt bra. Effekterna syns inte på en gång så klart, men över lite tid ska jag - enligt hudterapeuterna - få jämnare, mindre röd och betydligt mindre torr hud. "Vill man vara fin får man lida pin" borde absolut ändras till "Vill man vara fin får man betala dyrt"!


3 kommentarer:

Rosen sa...

Holy crap var ordet! Jag vågar inte hihhi
Kramar

Hilde sa...

Oh my, jag har sett sådana bilder tidigare men trodde inte det var sant, nu ser jag att det är ditt ansikte i alla fall. Jag har satsat många tusenlappar på min hud det senaste, och det ger resultat men det tar lite tid. Köpte du produkterna?

Låter som du och mamma har haft en underbar helg...
Kram

Oslotigern sa...

Jo, lättlurad (?) som jag är köpte jag en del av dem till att börja med. Så får vi se om jag fortsätter med resten de rekommenderade. Har alltid brytt mig mycket om huden, men det har tydligen inte hjälpt... Vi får se om det hjälper :-)

Kram!