söndag 10 mars 2013

Odd Molly SS3 2013

Ja men vad fasen hade jag trott!! Att en OM kollektion liksom skulle gå obemärkt förbi? Nope, nix, inte en chans i havet - för det här var ju SÅ MYCKET FINARE i verkligheten! Färgerna på produktbilderna ser riktigt tråkiga och bleka ut; det är de inte! Dumma Oslo har ju nästan inga mollysar kvar, och de som finns kommer inte i 0, men Mikko på Glasmagasinet har en del så jag fick provat några finingar igår. Lite stort, men man ser på ett ungefär hur de ser ut. Och så har två nollor redan hittat hem :-)
Chiffon blouse - sötaste blusen i vår! Det här är en nolla och den sitter som den ska. Fler ord blir överflödiga.Colbert short dress i gul och blå. Fantastiskt mjuk och skön! Väldigt fin passform och söta detaljer! Men 1:orna för stora, storlekarna har verkligen vuxit. Behöver absolut en 0:a. Det blir span i Stockholm!Double D top - också jättejättefin! En perfekt sommarblus, till vita jeans eller små piratbyxor. Ettan är också här stor, och alldeles för vid för mig. Ett annat Stockholmsspan :-)
 Girlfriend cardigan, i rosa. Här kan jag faktiskt ha ettan, men en nolla hade nog varit bättre i längden. Koftan är i alla fall riktigt söt, och inte så bäbisrosa som på produktbilderna. T o m jag kan ha färgen, som är ganska varm och mjuk, och nytt span på listan!
 Wiggles army pants har ni ju redan sett. De har bra passform och är ganska tuffa med fickor och dragkedjor. Jag har en nolla och de är på gränsen till stora, speciellt upptill och i midjan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin du er - kan særligt godt lide Chiffon blusen til dig den er fin - og den korte dobbelt D bluse - den har jeg OVERSET - den er virkelig også fin og og og og............. er det ikke bare fint det HELE :-)

Knuser og rigtig god søndag
Charlotte

Fröken Abbe sa...

Jag är lite förvirrad, så jag har messat dig.
Kram

OddStyle.dk sa...

Selvfølgelig kunne denne SS3 kollektion da ikke gå Dig forbi :o)) hehe
Du ser super skøn ud i de flotte forårs style og farver...
Dejlig søndag - kram herfra

Septemberflikka sa...

Jag har inte sett något live än vilket kanske är tur. Vår/sommar brukar ju alltid vara "min" kollektion. Den översta blusen är ju helt fantastisk! Men ack så dyr...

Ha en fin söndag!

kram

Fiona sa...

Oj så mycket snyggt:) gillade den gula Colbert tröjan skarpt!
Kram