onsdag 20 mars 2013

Pack-panik!

Nu är det inte många timmar kvar till avgång Sydafrika! Iiiiihaaaaa. Och Gaaaaaaaa! Vad ska man ta med sig??? Olika temperaturer, möjligtvis lite regn, massa olika aktiviteter, och sommarkläderna bortpackade... Börjar närma sig nån sorts packning, men nu vet jag knappt vad jag lagt i längre... Så välmatchad som jag är, är jag dock säker på att jag ska kunna hitta nåt att ha på mig varje dag ;-) Har tänkt (försökt tänka) blått, vitt, rosa, korall. Det borde funka.

Annars har jag irrat omkring som ett skållat troll - i stort sett dygnet runt - de sista dagarna, och försökt få kontroll på resa, jobb och katter. Bloggen lider, men hoppas att både den och ni ursäktar mig. Ikväll ska jag försöka få normal läggtid på tigern, så here we go handbagage. God natt alla sötingar därute!


4 kommentarer:

Malin N sa...

Hej.
En arbetskompis till mig åkte till Sydafrika förra året och blev supersjuk efter safarin dom var på. Dom blev hämtade vid hotellet i öppna jeepar, resan tog flera timmar och regnet öste ner så det blev kallt efter ett tag eftersom dom inte hade med sig några varma kläder och regnkläder alls. Kanske kan vara något att tänka på.

Hoppas du får en fantastisk resa :)

Kram
Malin

Maria/Javabönan sa...

Åh vad spännande! Svårt att packa, jag packar alltid fel själv. Endera har jag för mycket kläder med mig och/eller fel kläder eller också för lite och/fel kläder med mig.

Fast det lutar nog åt att jag oftast tar för mycket. =)

Jag försöker att tänka att *skit samma*, saknar jag något får jag väl handla det på plats. Det brukar ju ordna sig.

Någon tiger lär du ju inte se annat än på zoo men hoppas du får vara med om några spännande djur äventyr.

Massor med kramar och lycka till på resan!

Flipfloppan sa...

Spännande resa!! du får säkert ihop det, men visst är det svårt. Men ta iaf något varmt, värst är ju att frysa ;) Klem och ha en toppenresa!

Anonym sa...

Why viewers still make use of to read news papers when in this technological globe
the whole thing is existing on web?

Stop by my blog - 2013 at 1:15 am