tisdag 5 mars 2013

Svårt val - Sydafrika vs Sverigepåsk

Nu har jag försatt mig i en svår situation. Nejdå, inte som att ha låst sig ute, förlagt handväskan eller fått sparken. Men nog så svårt, och bara mitt fel. Jag är så otroligt ressugen, och trots att turer till både Stockholm och Istanbul är inbokade inom snar framtid är jag inte nöjd. Såklart - vem försöker jag lura... Nejdå, jag måste ju tvunget kolla upp intresse och möjligheter för en liten påskresa också. Och idag öppnade sig en möjlighet med Inspiratour. Till Sydafrika!! Så nu sitter jag här och har ångest. Ska jag åka 12 dagar till spännade Sydafrika med helt okända människor eller ska jag köra ner till trygga Sverige och en vecka med familjen, påskgodis, ettårskalas och total avslappning?


VS
8 kommentarer:

Titti08 sa...

Ja du jag är väl inte rätt person att svar på den frågan.....resgalen som jag är!
Säger i alla fall att Sydafrika är en upplevelse.....var där för ca. 10 år sedan......har vandrat på stranden i Boulders Beach med pingviner, besökt kåkstäder, varit in i Nelson Mandelas cell på Robin Island , bott på en vingård och en massa mera trevligheter.....det var en fin resa.
Sverige och påskägg kan vara alldeles superbra också...
Kram Titti

Tiger sa...

Jag skulle nog välja Sverige. Inte får du missa ettårskalaset... ;-) Fast Sydafrika låter förstås spännande.

Vårvinterhälsningar
Elisabet

dianasdrömmar sa...

Åhh, svårt val.Sverige kan du i och för sig åka till när som men kanske inte SydAfrika? Åh, ska du till Stockholm hojta till om du har tid för en fika då :)? stor kram raring/Diana

Maria sa...

Sydafrika helt klart!! Men jag är ju ocksåsjälv sjukt resesugen nu :-D
Kram

Oslotigern sa...

Tack ska ni ha vänner! Nu har jag bestämt mig :-)
Kram

Fiona sa...

Sydafrika låter ju helt underbart! Du kan säkert klämma in en liten Sverigeresa sen med:)
Kram

Oslotigern sa...

PRECIS vad jag resonerade mig fram till :-D
Kram!

Anonym sa...

Å herregud, vilken grej. OM det hade varit jag så hade jag dragit till Sverige, just för att jag har sambo och barn som jag måste ha med mig överallt, så då hade Sverige varit det självklara valet. Men om jag fick resa ensam så hade jag kastat mig på planen till Sydafrika, även om jag är flygrädd. Lycka till med att bestämma dig. .)