torsdag 14 mars 2013

Vintern släpper inte greppet

Och än så länge tycker jag det är vackert. Dimma som skingras, rimfrosten på träden. Det är faktiskt otroligt vackert i mina ögon. Nog får det gärna bli vår snart, jag slipper gärna slask, smutsgrå bil och ständigt kall nos, men själva vintervyerna är jag inte mätt på än. Den här utsikten har jag från mitt kontor. Det gäller förresten att passa på att njuta. I tisdags fick vi reda på att hela huset ska flytta till en helt annan stadsdel redan i slutet av sommaren. Inte en endaste vacker vy från de nya fönstrena lär det bli. Kommer sakna det!

4 kommentarer:

Flipfloppan sa...

jag undrar lite hur du får något gjort med den utsikten?! Såå fint. Flingor modell femkronor, singlar ned här nu. Fint om man kan låtsas att det är December, men det är det ju inte... Klem

Lingonberrie sa...

Åh, det är jättevackert...
kramkram

Tina Nilsson sa...

Wow - vilka vyer. Jag läser din blogg med stor förtjusning och är lite avis på dig som bor i Oslo. Bodde där ett par somrar i början av 2000 och hamnade sedan i Sthlm vilket iofs blev rätt på sitt sätt. Men ibland längtar jag massor till fantastiska Oslo. Jag och vännerna växlade mellan att hänga på riktigt bruna ställen, bûler, till Alex Sushi och coola ställen på Briskeby och Majorstuen :-) Min första sushi åt jag på ett av inneställena som gällde då - minns inte längre namnet :)

Linda Gunnarsson sa...

Hyfsad utsikt från kontoret! Och jäklar vad snygg biker LK:n var på dig:) Kram