fredag 19 april 2013

Besök hos Bella och ny liten tass

I förrgår var jag på besök hos Bella och JK; och ny liten världsborgare. Väldigt mysigt. Vi är ett ganska stort gäng som ses ganska ofta - inte alla på en gång vanligtvis, men inte sällan fem, sex stycken - men ibland är det så bra att bara vara få. Blir mer tid att verkligen prata, att verkligen hinna höra hur det står till i stugorna. Det lyste om Bella i förrgår och hon verkade lycklig - då blir jag också lycklig! Och finns det nåt sötare än en nyfödd liten bäbis, som sover tungt? Stackarn har rivit sig i ansiktet, så nu var det stickade små vantar som gällde. Hi hi, väldigt sött det med :-)

Och som om det inte var nog med att ta hand om en nyfödd och ett par andra busungar hade Bella fixat middag; pastasallad med bacon och kyckling. Kan man annat än att imponeras? Själv glömde jag presenten på jobbet, kom tomhänt fram och lyfte i stort sett inte ett finger... Bästaste Bella, tack för ett jättemysigt besök!


1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, du er så søt, Paula. Veldig koselig kveld vi hadde sammen - du stråler om dagen, og da blir jeg glad i hjertet mitt :) god helg fra Bella & gutta