torsdag 4 april 2013

Tjänster och gentjänster

Gissa om jag hade en riktigt lyxig hemkomst! Turbo - som lånade bilen när jag var borta - kom och hämtade mig på Gardermoen. Det är nåt av det bästa jag vet; att mötas av en kram och någon man tycker om när man kommer ut i ankomsthallen! Då är det gott att komma hem!

Så körde hon mig till jobbet, och hämtade mig igen när arbetsdagen var slut. Under tiden har sötnöten tvättat och polerat bilen, burit upp mitt baggage hemma, köpt en bukett fantastiska rosor och satt på köksbordet samt skrivit en liten lapp! Det här var förstås alldeles för mycket för att få låna bilen, men jag blev så väldigt glad och lite rörd över omtanken.

Det handlar väl om tjänster och gentjänster, om vänner som ställer upp för varandra. Och på tal om det så är det ny "byteshandel" på gång - Bull går inom och hälsar på katterna någon gång i helgen i utbyte mot min telemarkutrustning :-) Såna vänner är guld värda! Nu väntar jag bara på att få passa mini-Piff medan jag skickar iväg föräldrarna på bio som tack för hjälpen med kattpass under Sydafrikaturen.


1 kommentar:

Fiona sa...

Härligt att kunna hjälpa varandra och dela med sig:)
Blommorna är ljuvliga!
KRam