torsdag 16 maj 2013

Komplimang-koftan

Jaquard jumper är flitigt använd, och nu när det är iskallt i tigerstaden igen är den oumbärlig. Man KAN inte ha ull i mitten av maj, men tjock bomull, och lager på lager, är nödvändigt. Jag tycker själv att den är jättefin (annars hade jag förhoppningsvis inte köpt den...), men det gör tydligen andra också. Varenda gång jag har den får jag komplimanger för den av okända människor! Nu senast var det tandsköterskan, som mitt i tandborstningsinstruktionerna, utbrast: "Åh, vilken snygg tröja du har!" Sånt är ju också helt ok att höra när man ligger i den där stolen. Även om det just den här gången gjorde sabla ont att le och med munnen full försöka förklara vilket märke det var :-)
6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag ser att du har den gröna underbara tröjan. Jag fick lämna tillbaka min då den hade färgat av sig på det vita efter tvätt :(.
Du verkar ha haft bättre lycka!
Kram Pernilla

Anonym sa...

Hej!
Jag har också en sådan tröja som färgat över på det vita... :( har kontaktat webbutiken, får se vad de säger...
Har du tvättat din?!
/Helena

Fiona sa...

Roligt när folk kommer fram och ger en komplimanger:) Fnissar när jag tänker på hur det lät när du skulle försöka prata med en massa bråte i munnen:)
Kram

Flipfloppan sa...

Den är underbar, har i blå. Mjuk och go´.HIPP HIPP HURRA på er dag, för det kan man väl säga? Du är ju lite "svorsk"? Kramar till dig och missarna

Angelin sa...

Det forstår jeg veldig godt! Den er som gjort for deg den jumpern:)
klem

Oslotigern sa...

Hej på er!
Jag har faktiskt inte tvättat min än - har alltid något under - så då ska jag kanske vara lite försiktig, vill ju inte få den förstörd! Tack för kommentarerna!

Fiona - ha, ha, fnissade jag med, och då blev det ännu värre ;-)

Flippis - Tack, ja, man får säga hipp hipp hurra :-) Jag är absolut svorsk och 17. mai är lite min dag också

Kram kram