fredag 10 maj 2013

På grönbete

Tjaba! Matte är snål med datortid nu för tiden, men idag har vi äntligen sluppit till! Det är vi alltså, Elon och Berit, i fall ni inte känner igen oss. Matte har reklamerat för nåt som heter utomhus och idag skulle vi äntligen få testa. Högst överskattat om ni frågar oss! Det var massa ljud och sticksigt grönt under tassarna, och plötsligt kom det nåt i luften som tog tag och ruskade runt i pälsen! Matte och mormor skrattade, men det var överhuvudtaget inte roligt! Sen sa matte att det bara var nån som hette vinden, men vi gick in. När vinden var borta gick vi ut igen, men nä, det frestar inte väldigt med det där utomhus. Matte verkar ha glömt att vi är ragdoll - en ras som passar ypperligt som INNEkatt!

7 kommentarer:

Titti08 sa...

Ni ser väldigt försiktiga ut...bäst att vara inomhus......
Kram Titti

Tiger sa...

Åh, så fina bilder! Ni ser väldigt försiktigt ut. Bra att ni följdes åt ut genom dörren! ;-) Så ni får inga vårkänslor då? Tiger håller inte alls med er. Han flyttar ut när våren kommer och flyttar inte in igen förrän till hösten. Så för att träffa honom får man se till att vara ute i trädgården... Då brukar han komma och vara i närheten när man hålls där.

Vårhälsningar
Elisabet

Helen sa...

Så fina ni är!
Nä vem vill ha en så snygg päls tillrufsad av vinden.
Fast en hemlis: När man väl fått smak på det där utelivet är det rätt skoj. ;)

Rosen sa...

Så fina de är riktigt stiliga! Bilden när de gå ut samtidigt är obetalbar - tack :)
Kramar

Hilde sa...

Vilka snytingar. Inne är bäst, jag håller med..
Kram

VivanDivanGoesFashion sa...

Underbara bilder! Känner igen det där från mina birmor. Men när de väl vant sig tycker de det är rätt mysigt :) Min Marlow går dock bara och stryker lite runt husknuten. Det där med gräs är lite läskigt :)
Skogisen Chewie är dock en riktig utekatt som är mer ute än inne nu när värmen kommit :)

Kram
/Vivvi

Oslotigern sa...

Såna där tigrar och skogskatter får gärna vara ute, så länge vi slipper. Brrr. Kan aldrig tro vi skulle få smaken för det där utelivet, men man är ju inte sämre katt än att man kan ändra sig.

Ha en fin lördag kompisar!

Kram från Berit och Elon