tisdag 9 juli 2013

En orm i paradiset...

Jag visste väl att det skulle finnas både en orm och äpplen också i flippis paradis! Nu är det tyvärr så att jag är ormen... Men ni ska få historien ändå; just sånt här snake-ande har jag inte så väldigt dåligt samvete för.

I Norge finns en alldeles ljuvlig chokladsort som heter Smash. Det är spröda, salta majskoner, täckta av sammetslen, söt mjölkchoklad. Inte ont anande Flippis hade hört talas om godsakerna och jag såg min möjlighet. Innan avresa till paradiset bunkrade jag upp med en ansenlig mängd Smash i olika varianter. Dessa lämnades listigt kvar och därifrån har allt gått enligt planen:

Flippis:
"Aj aj aj, det här var inte bra. Jag botaniserade i påsen igår och ja, man kan väl säga att jag öppnade en påse och den tog slut OMEDELBART!!!

Så, jag ber dig, nästa gång vi ses, om det inte blir i Norge, och jag kanske frågar om du möjligen kan tänka dig att köpa mer Smash till mig, ska du MED BESTÄMDHET säga ett klart och tydligt NEJ! ”NEJ, du kan inte hantera dem, därför får du inga fler”… Om jag så ber på mina bara knän, ska du INTE ge efter…ok?

För jag har lite samma känsla som med den här tejpen jag var nära att bli besatt av. Jag kommer att få uppsöka någon slags stödgrupp för att bli av med beroendet.

Jisses vad goda de är alltså!  Konsistensen, det söta och salta, chokeladen, ja allt..."

Tigern:
"Då kan vi bilda stödgrupp tillsammans! Och eftersom jag är lika illa beroende som dig - minst - så kan du inte räkna med att jag klarar att säga nej till dig heller, ens om jag ser att du har choklad i mungiporna och darrar av längtan. Jag ska förstås försöka, men som du vet ska du aldrig lita på en chokoman, och innan du vet ordet av har jag smusslat ner en påse i din väska, köksskåp eller annan lämplig förvaring. Tror bara du får förbereda dig på livslångt smash-beroende är jag rädd... 
Det fina med att vara knarkkompis med mig är att jag har nästan obegränsad tillgång, och priset ligger långt under marknadsvärde på öppna gatan. Som vanligt i drogmiljöerna är första shoten gratis (enbart för att lura in dig på samma spår som mig såklart)!

Glömde kanske säga att smash slogan är: "det ska godt gjøres å spise bare en" - ett mycket riktigt påstående som du nu då alltså har upplevt själv. Men ha förtröstan, du lever ett ganska gott liv som smashberoende, jag lovar! Och just i detta tillfälle ska du lita på chokomanen :-) "


MOAHAHAHAAAAA - ännu en själ på väg till fördärvelse i smash-träsket! Me like!

6 kommentarer:

Hilde sa...

Hahaha, ja det där är knark. Här har Willys taget hem drogen på begäran av alla norrmän i hålan varav en av dessa är mig:)
Kram

Oslotigern sa...

Oj wow, så kul det finns i Sverige! Då är det fler drugaddicts på gång ;-)
Kram

Flipfloppan sa...

AHHAHAHHAHHAHAHA, du gjorde det!! Lovely och stort grattis till Hilde som har det nära till hands också

Helen sa...

Å nej å nej då vågar man ju inte åka till Norge och jobba heller... =)

Fröken Abbe sa...

Men de där ser ju precis ut som de jag testat. Köptes på Ica Maxi, tror jag.
Kram

Fiona sa...

Haha! Helt underbart! Fast nu kommer snart Flippis att tvinga mig att köra till Norge i tid och otid:)
Kram