måndag 22 juli 2013

Odd Molly a la Italia

Hemma igen. Till tvätt, städning, katthår. Och högsommar, sol, bad, minnen, nya och gamla vänner! Tjoho!! Molly har varit med på tur såklart. Molto dessutom... Tror kanske jag har haft ca 15 klänningar med mig... Blev därför - tillsammans med en annan av tjejerna - helt rättvist kallad "kjolejentene". Tar det som en komplimang :-) Nu när jag ser igenom fotona (väskan har jag inte orkat tömma än...) visar det sig att Molly för en gångs skull inte var i flertal! Men här är Mollysarna på tur - några nya, några gamla, alla lika användbara!

Tadaa long dress i charmig landsby

Ceremony strap dress i fantastisk solnedgång på poderen

Namnlös silkesklänning i Siena...

Firestarter remix dress på vingård

Middagsstass i form av Metallic halterneck dress

Det här var visst allt som kom med av Livingloving dress...

Mycket praktiska flipflops

Djup koncentration i Space case dress

6 kommentarer:

Natascha sa...

Vilken härlig resa du har gjort! 15 klänningar! :-) Jag har med mig sju på min USA resa, fler vågade jag inte ta med. Vill ju ha lite plats till shopping :-) Men det var fasligt svårt att behöva välja bort, jag ville ha med alla. Kram

VivanDivanGoesFashion sa...

Vilka underbara bilder! 15 klänningar var inte dåligt men jag känner lite igen det där. Går liksom inte att välja så man packar aaaalldeles för många :)

Kram
/Vivvi

dianasdrömmar sa...

Fin du är :) kram Diana

Flipfloppan sa...

Du är ljuvligt fin i var och en. Förstår det var lika bra att ta med 15. Verkar vara ett typiskt klänningställe ju. Sicken resa du haft, jag finner inte ord för hur fint det ser ut och det måste ju bara vara lycka att dessutom få laga mat! Klemar i massor

Hilde sa...

Vad fin du är i alla klänningar. När jag ser dina bilder önskar jag att jag var lite mer klänningstjej:) Det ser verkligen ut som du haft en underbar resa.
Kram

Anonym sa...

Ser att det varit en härlig resa för dig! Måste vara superskoj att få laga italiensk mat.
Kram
Jeanette