lördag 19 oktober 2013

Det prasslar

Nu prasslar det. Ett prassel som markerar att vi är på väg in i en ny årstid, på väg att få uppleva en av alla dessa vidunderliga skiftningar. Majoriteten av löven ligger på backen nu; träden släpper dem ett efter ett och börjar själva bli nakna. Sakta dalar de ner mot marken och skapar en prasslig värld. Jag tycker om saker som prasslar. Det är ett mjukt ljud, men med mycket karaktär. Vädret har varit fantastiskt, och jag håller tummarna för att det får fortsätta prassla lite till innan det börjar plaska och klafsa runt fötterna.
4 kommentarer:

Flipfloppan sa...

Wow, helt underbara bilder! Ser ut som ett litet kolonmiområde där också? översta är helt magisk, du är superduktig. Här har varit mulet, en bra dag för Espesso House med brorsdottern. Klem från Skåneland

Sara Mia sa...

Vilka underbara bilder på årets vackraste årstid. Det märks att du gått fotokurs. Kram!

Oslotigern sa...

Tack, vad snälla ni är :-) Det är så kul att gå omkring med kameran just nu - tycker som dig Sara Mia att hösten är otroligt vacker!

Stora, varma kramar på er!

Oslotigern sa...

Och ja Flippis, finns koloniområden här också, men inga så fina som paradiset :-) Och den jag har foto på här har inga stugor. Vi får ta en titt när du kommer hit!