fredag 4 oktober 2013

Paket

Det är milvis av steg till receptionen i nya huset. Halva dagen går åt till att bara gå mellan de olika avdelningarna, matsalen och receptionen. Men när det väntar paket liksom flyger man fram! För av någon underlig anledning som jag inte klarar att förstå, har mitt privatpaket från DeepFling hamnat här! I receptionen på jobbet på den alldeles nya adressen... Inte mindre än ett litet mirakel :-)

Ena saken invigd redan idag. Ni ska få se. Strålande nöjd är jag i alla fall. Men för att vara helt ärlig tycker jag höstens Odd Molly-kollektioner har varit riktigt, riktigt tråkiga... Det här är verklingen det enda jag ville ha. Känns som jag har sett precis ALLT innan! Inget inspirerande alls faktiskt. Vad tycker ni? Tummen upp eller ner för Odd Molly FW 2013?4 kommentarer:

Hilde sa...

För mig är det helt klart tummen ner. Antingen har jag ägt eller äger liknande modeller, och tycker det är lite tråkigt. Ser fram emot att se din stass.
Kram

Fiona sa...

Ditt jobb låter som en version av "The sims" som mina döttrar spelade som yngre. Man kissade på sig innan man hann till toa för att det var så långt gå:)
Jag tycker också att höstkollektionen är riktigt tråkig. Inre många plagg som hamnar här...
Kram

Josanne sa...

Håller absolut med, jag känner mig trött på plaggen redan, har sett dem förr. Tröjan du shoppat är dock fin, provade den häromdagen. Kram!

dianasdrömmar sa...

Jag har hittat några favoriter :), som alltid stor kram raring/Diana