måndag 6 januari 2014

Hur vet man att...

... man är tröttare än vad som kanske är hälsosamt? När man strax efter ursköljning av schampo tar en ny omgång eftersom man glömt att man faktiskt redan tvättat håret, och under samma dusch måste tänka länge och väl över på vilka delar man ska använd tvål respektive ansiktsrengöring, så att de inte hamnar där den andra borde varit... (till information gick det till slut bra).

Orsaken till extrem trötthet är att jag är hemma igen! Inte väldigt tröttsamt att komma hem, men phu vilken lång resa det blev. Nattflyg från NY till Oslo blev försenat och var en milt sagt skakig upplevelse. Tror kanske jag sov totalt en timme och i kombination med 7 timmars tidsskillnad blir man visst lite mör. Kämpade dock väl med att hålla mig vaken helt tills läggdags igår, och det lyckades. Ungefär lika jobbigt som att gå upp när klockan ringde i morse.


Tillbaka i vardagen alltså - tjohooo! (not at all....)

Eduardo, jag och Massimo säger hasta luego i San José - och jag fäller ett par tårar

4 kommentarer:

Sara Mia sa...

Skönt att du är hemma välbehållen, trots skakig och skumpig resa. Kan tänka mig att du och katterna saknat varandra. Kram!

Lingonberrie sa...

Skönt att du är hemma igen även om resan var jobbig. Och missarna är väl småtokiga. :)
Kramar och sov gott i natt

Oslofru sa...

Vet precis hur det känns att vara så trött :P Har en son på 6 veckor som håller mig vaken, vilket gör mig till en zombie på dagarna :)

Fiona sa...

Välkommen hem!
Tänk vilken underbar resa du gjort (frånsett hemfärden då), förstår att det är lite sgt att köra vardag nu.
Kramar