fredag 10 januari 2014

Inaktiv mollyista

God dag! Nytt år, nya möjligheter, ny garderob? Nej! I år har jag tänkt (observera; bara tänkt än så länge...) att inte köpa massa nytt - garderoben är full av massa fint, och jag behöver inget mer. Dessutom är jag URTRÖTT på alla nya mollysar som ser ut PRECIS som de jag redan har. Det blev ett par nya saker från OM i höstas - men suget har onekligen mattats av ordentligt. Snart dags att hosta upp nåt nytt. Vad tycker ni - bra eller dåligt med samma modeller och mönster som man redan sett? Eller ser ni kanske en del nytt som jag inte ser?
8 kommentarer:

Titti08 sa...

Tycker precis som du....sett det mesta förut!
Kram Titti

Sara Mia sa...

Jag faller inte heller som en fura för nyheterna. Gillar ju däremot de gamla klassikerna som Lovely knit. Visst kan jag tycka om dem även i ny skepnad och färg. Däremot är jag lugn nog att invänta ev. reor. Mer panik än så har jag inte. Kram!

Hilde sa...

Jag kan inte komma ihåg när jag köpte en ny Molly senast. Så himla tråkigt att det är samma om och om igen. Det är verkligen inget som får det att rycka i klickfingret.
Kram

dianasdrömmar sa...

Inte mycket nytt men klick blev det ändå :) kram Diana

Nära vill jag leva sa...

Här har det blivit ett par reaklick istället. Jag blev förtjust i den batikmönstradeblåvita sjalen, den kändes om inte ny så sommarfräch. Annars behövs det nog ingenting i min garderob den här våren.
Kramar

Flipfloppan sa...

Inget här heller, säljer snarare av lite och ägnar mig åt heminredning istället. Det går ju i vågor det där..Kramar och välkommen hem!

Rosen sa...

Känner som du längtar eter de där bedövande vackra plaggen. Once in a life cot flyttade in när det blev rea men jag är inte sugen på något mer.....
Kram

Rosen sa...

Jösses hur jag skriver men kanske är det begripligt ändå ;)