måndag 8 augusti 2011

Rosor, höst och Odd Molly Voile short dress

I lördags kväll slog vädret plötsligt om, det blev liksom höst i luften. Fortfarande en vacker kväll och rosorna och tigern badade i sol, men sommarvärmen var som bortblåst. Fick bli långärmat och långbent i Odd Molly Voile short dress, Crysalis minigown och full bloomers, men sandalerna behöll jag på.





5 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Så fantastiskt fin kombo! Undrar SÅÅÅ varför jag sålde den tunikan förra sommaren när jag hade den...jag alla gör vi dumheter ibland;)Du är supersnygg i det!

Kramar
Adela

Jeanette sa...

Så fin tunika! Somrig och härlig, visst skiftar vädret fort.
Kram

Hilde sa...

Så snyggt. Jag har alltid använd min chrysalis i cabaret till den outfiten, men det var jättefint med lite lilac. För det är den du har?
Kram

VivanDivanGoesFashion sa...

Vad fin du var i den combon. Jättesnyggt combat verkligen. Här är det än så länge lite värme kvar i luften så det blir att vara ute i solen idag tror jag

Kram
/Vivvi

Gamla mamman sa...

Adela - den är en av mina favoriter. Blev förälskad när jag såg den, gick och trånade länge och slog till på rean. Och förälskelsen håller i sig :-)

Jeanette - lustigt hur fort det skiftar. Men jag tycker om hösten så det känns ok

Hilde - ja, lite lilac it is. Du fick tag på en sån va? Annars fanns det nu på Freeport!

Vivvi - det är ganska varmt och fint här med, men inte så där sommarkvavt som det har varit det sista. Jag börjar nästan längta lite till hösten :-)

Tack för söta kommentarer och kram på er!